Υπογραφή της σύμβασης ΟΑΚΑ-ΟΧΕ. Αγωνία στην ΑΕΚ για τα έργα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Υπογραφή της σύμβασης ΟΑΚΑ-ΟΧΕ. Αγωνία στην ΑΕΚ για τα έργα

Υπογράφηκε η σύμβαση ανάμεσα σε ΟΧΕ και ΟΑΚΑ για την παραχώρηση του γηπέδου στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης». Η συμφωνία είχε προαναγγελθεί και επισημοποιήθηκε χθες με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης μεταξύ των δυο πλευρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τα ΜΜΕ που κάνουν ρεπορτάζ της ΑΕΚ, οι κιτρινόμαυροι που έχουν παραχωρήσει τάραφλεξ ιδιοκτησίας τους στην ΟΧΕ για να χρησιμοποιηθεί στην αίθουσα "Γ. Κασιμάτης" ως αντάλλαγμα για τη χρήση του γηπέδου με υπογραφή ανάλογης σύμβασης, αναμένουν με αγωνία τα έργα, ώστε να στεγάσουν τα τμήματα τους που έχουν οξύ γηπεδικό πρόβλημα.

Όπως αναφέρει μάλιστα το aek365.com, σε ρεπορτάζ με τίτλο "Βρίσκει το σπίτι της η ΑΕΚ", τα έργα
πρόκειται να ξεκινήσουν σύντομα και αναμένεται να τελειώσουν το Δεκέμβρη και η χωρητικότητα μπορεί να φτάσει τα 1000 άτομα. Από την ΟΧΕ αναμένονται περισσότερες λεπτομέρειες για το πως θα χρησιμοποιηθεί η αίθουσα, εκτός από τη χρήση για τις ανάγκες των εθνικών ομάδων, της ανάπτυξης και της ΑΕΚ που είναι τα μόνα δεδομένα εως σήμερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

"Σημαντική η σημερινή ημέρα για το ελληνικό χάντμπολ.
Οχτώ χρόνια μετά τα εγκαίνια του Μίκρα 3 (Σπίτι του Χάντμπολ) στη Θεσσαλονίκη και η Αθήνα αποκτά το δικό της «Σπίτι» για το άθλημα, την αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ.
Η συμφωνία ανάμεσα σε Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και την Διοίκηση του ΟΑΚΑ, επισημοποιήθηκε σήμερα μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.
Την ΟΧΕ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής και ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Σταματιάδης, ενώ εκ μέρους του ΟΑΚΑ «παρών» ήταν ο Συντονιστής Γενικός Διευθυντής Βασίλης Βελέντζας.
Η συμφωνία περιλαμβάνει την παραχώρηση του γηπέδου χάντμπολ στην ΟΧΕ για τα επόμενα πέντε χρόνια από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 17:00-21:00, καθώς και τα Σαββατοκύριακα.
Το γήπεδο θα χρησιμοποιούν για προπονήσεις και αγώνες οι Εθνικές Ομάδες, τα αναπτυξιακά κλιμάκια, καθώς και σύλλογοι.
Πλέον θα ξεκινήσουν άμεσα οι απαραίτητες εργασίες ανακατασκευής του χώρου και στην συνέχεια θα «τρέξει» η διαδικασία αδειοδότησής του για επίσημους αγώνες.
Αυτό ήταν ένα πρώτο σημαντικό βήμα για την αντιμετώπιση του χρόνιου γηπεδικού προβλήματος στην Αθήνα.
Παράλληλα η ΟΧΕ θα συνεχίσει τις προσπάθειες της και τις συνομιλίες με την πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς, ώστε το χάντμπολ να αποκτήσει μόνιμη πρόσβαση σε μία μεγάλη αθλητική εγκατάσταση στην Αττική.

Μπορείτε να δείτε την αίθουσα στην παρακάτω διεύθυνση:
http://www.mypanorama.gr/mp/oaka/2-09-oaka-aithousa-kassimatis.php"

No comments