Η Devotion στο πλευρό της Εθνικής γυναικών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Devotion στο πλευρό της Εθνικής γυναικών

Η εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων αναλαμβάνει υποστηρικτής των Γυναικών

Σε μία σημαντική συμφωνία για το πρεστίζ και την εικόνα της Εθνικής Γυναικών προχώρησε η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος μετά από ενέργειες του Α΄ Αντιπροέδρου Στέφανου Σταμούλη και του Ομοσπονδιακού προπονητή Μενέλαου Δανήλου. Συγκεκριμένα η εταιρεία Devotion (www.devotion.gr) του Δημήτρη Μανδηλαρά και της Αθηνάς Παρνασά, αναλαμβάνει υποστηρικτής της Εθνικής ομάδας, προσφέροντας τα ρούχα αποστολής.

Τέσσερις διεθνείς αθλήτριες οι Λαμπρίνα Τσάκαλου, Μάγδα Κεπεσίδου, Φραγκούλα Παπανικολάου
και Αθηνά Βασιλειάδου βρέθηκαν σήμερα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και διάλεξαν την κατάλληλη collection για τις ανάγκες της ομάδας.

Ο Α’ αντιπρόεδρος της ΟΧΕ Στέφανος Σταμούλης επεσήμανε: «Εκ μέρους της Διοίκησης θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο και παλιό μου συμπαίκτη, Δημήτρη για την στήριξη στην Εθνική μας ομάδα. Αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθούμε από εδώ και πέρα. Τέτοιες ιδιωτικές πρωτοβουλίες, όπως του Δημήτρη και της Αθηνάς είναι πολύ σημαντικές. Έτσι μόνο μπορεί να πάει μπροστά το χάντμπολ. Το παράδειγμα του Δημήτρη πρέπει να το ακολουθήσουν και άλλοι επαγγελματίες που προέρχονται η έχουν σχέση με το άθλημα, το οποίο τους έχει βοηθήσει στην πορεία της ζωής τους. Ελπίζουμε σε μία μακροχρόνια συνεργασία που θα έχει οφέλη και για τις δύο πλευρές».

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Μενέλαος Δανήλος τόνισε: «Ξεκινάει μια συνεργασία εποικοδομητική και για εμάς, αλλά και για την εταιρεία Devotion. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δημήτρη και την Αθηνά, που βοηθάνε την Εθνική. Ο Δημήτρης είναι από μικρό παιδί στον χώρο του χάντμπολ, ο Πατέρας του ήταν επί σειρά ετών Πρόεδρος στον Λεωνίδα. Δείχνει με αυτή του την κίνηση έμπρακτα την αγάπη του στο άθλημα και την Εθνική».

Ο Δημήτρης Μανδηλαράς, αθλητής του Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων και παλαιότερα του Ιωνικού ΝΦ, του Άρης Νίκαιας, των ΕΣΝ Βριλησσίων και του Εσπέρου Καλλιθέας, δήλωσε για την συνεργασία: «Οι λόγοι της στήριξης στην Εθνική είναι ξεκάθαροι. Είναι τα 25 χρόνια που ασχολούμαι με το άθλημα και η προσωπική σχέση που υπάρχει με τον Στέφανο και τον Μενέλαο. Όλοι, ο καθένας με τον τρόπο του και τις δυνατότητές του, επιβάλλεται να σταθεί στο πλευρό των Εθνικών μας ομάδων».

Η εταιρεία
Η Devotion ξεκίνησε το 2001 ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο της μόδας, προσπαθώντας να δημιουργήσει πάντα επίκαιρες υψηλής αισθητικής και ποιότητας collection με ολοκληρωμένες προτάσεις lifestyle κάθε σεζόν.
Πυλώνας της προσπάθειας, είναι οι ισχυροί δεσμοί με τους πελάτες της που βασίζονται στην διάρκεια, την εμπιστοσύνη και την αλληλοεκτίμηση.
Προσπαθώντας να καλύψει πάντα τις ανάγκες μιας πραγματικά «ενημερωμένης» γυναίκας, δημιούργησε ακόμα ένα brand name «Twins by Devotion», βασιζόμενη πάντα στις ίδιες αρχές.

No comments