Α2 ανδρών: Πέρασε από την Καλλιθέα ο Ιωνικός και βλέπει Βριλήσσια - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Α2 ανδρών: Πέρασε από την Καλλιθέα ο Ιωνικός και βλέπει Βριλήσσια


Με νίκη, την τρίτη του σε τέσσερις αγώνες, πέρασε ο Ιωνικός ΝΦ από τη δύσκολη έδρα της Καλλιθέας, ξεπρνώντας το εμπόδιο του Έσπερου με σκορ 21-24. Με αυτή τη νίκη η ομάδα των Μαντζόπουλου-Φουντεδάκη βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μόλις δυο βαθμούς πίσω από τα Βριλήσσια με τα οποία αγωνίζονται εντός έδρας την επόμενη αγωνιστική και τον ΓΑΣ Καματερού.

 Στο πρώτο ημίχρονο ο Έσπερος Καλλιθέας προηγήθηκε 2-0 στο πεντάλεπτο με τον Ιωνικό να χάνει τον τερματοφύλακα του Κώστα Σωτηρίου λόγω τραυματισμού. Παρόλα αυτά, η ομάδας της Νέας Φιλαδέλφειας αντέδρασε,
ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο ημίχρονο με 9 - 11. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιωνικός είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού διατηρώντας διαρκώς το προβάδισμα, με τον Έσπερο να καταφέρνει να μειώσει στα δύο τέρματα στο 55' (19-21), όμως αυτή η αντεπίθεση των γηπεδούχων δεν είχε συνέχεια κι έτσι στα τελευταία πέντε λεπτά που απέμεναν για τη λήξη ο Ιωνικός πήρε την νίκη με τελικό σκορ 21-24.

Για τη νίκη του Ιωνικού ο Βαγγέλης Τσαγκογεώργας δήλωσε:

"Ήταν μια δύσκολη νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα απέναντι σε μια ομάδα δεμένη, σκληροτράχηλη, πολύ ανταγωνιστική, με έμπειρους παίχτες που ξέρουν τι ζητάνε μέσα στο παιχνίδι τους. Στην αρχή μπήκαμε στο ματς νωχελικά, αγχωμένοι και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στη συνεχεία όμως ανεβάσαμε την απόδοση μας και με βελτιωμένες άμυνες και κάποιες αντεπιθέσεις με γρήγορα γκολ καταφέραμε να πάμε στα αποδυτήρια έχοντας κεφάλι στο σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλισε στο ίδιο μοτίβο. Παίζοντας καλή άμυνα κατά διαστήματα και με καλές και οργανωμένες επιθέσεις μπροστά, κατορθώσαμε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, έχοντας μεγάλη συγκέντρωση, να φύγουμε με το διπλό από τον Έσπερο. Η ομάδα σιγά σιγά αρχίζει και βρίσκει τα πατήματα της και αρχίζει και "βγάζει" μέσα στο γήπεδο όλα αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις τόσο καιρό. Αγώνα με τον αγώνα βελτιωνόμαστε και ο κάθε παίχτης δίνει τον καλύτερο του εαυτό.

Τέλος, θέλουμε σαν ομάδα να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στους συμπαίκτες μας Κωνσταντίνο Παπαδιονυσίου, Χρήστο Εμμανουήλ και Αντώνη Βεζύρη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και παρά τη μεγάλη θέληση τους δεν μπορούν να είναι μαζί μας μέσα στο γήπεδο και να βοηθήσουν την ομάδα."

ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ 21-24
Τα πεντάλεπτα: 2-0, 2-1, 3-4, 5-6, 6-7, 9-11 (ημχ.), 11-15, 13-18, 14-19, 17-20, 19-21, 21-24.

Έσπερος Καλλιθέας (Τσαφαντάκης): Μητράκος, Παπαδημητρίου (1), Ανδρώνης, Μπακαβέλος, Σεϊντής, Μασουρίδης, Καραμαγκέλας (6), Καυκουλας (9), Κοντούλης, Χάρος-Μπέης (2), Μπάγιας, Αθανασιάδης (3), Πολλάκης.

Ιωνικός ΝΦ (Φουντεδάκης - Μαντζόπουλος): Λερούτσος, Κώστας, Γαραντωνάκης, Κρητικός (6), Αντωνιάδης (2), Ανεμογιάννης, Ξανθάκης, Μπιτόπουλος (7), Μαράγκος, Τσομπανίδης (2), Μουρελάτος (1), Παναγιώτου (4), Τσαγκόγεωργας (2), Σωτηρίου, Καψάλης, Καπετάνιος.

No comments