Α2 ανδρών: Δυνατό παιχνίδι μεταξύ Λεωνίδα και Ολυμπιακού Κερατσινίου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Α2 ανδρών: Δυνατό παιχνίδι μεταξύ Λεωνίδα και Ολυμπιακού Κερατσινίου

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλει να δώσει ο Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων, όπου στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α2 ανδρών, αγώνίζεται απέναντι στον Ολυμπιακό Κερατσινίου. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 20:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Καματερού.

"Ειναι χαρά μας που θα φιλοξενήσουμε μια απο της ποιο οργανωμένες ομάδες οχι μόνο της κατηγορίας αλλα και του ελληνικού χαντμπολ,οι μεταξύ μας συναντήσεις ειναι γεμάτες πάθος και ένταση με αποτέλεσμα να γίνονται εκπληκτικά παιχνίδια ,κάτι τέτοιο αναμένεται και αυριο. Απο την πλευρά μας ήμαστε πανέτοιμοι για το ντέρμπι
και παρά τα μικροπροβλήματα όλης της εβδομάδας πιστεύω οτι θα καταφέρουμε να διορθώσουμε τα αμυντικά λάθη που κάναμε στο προηγούμενο ματς κάτι που θα μας δώσει μεγαλο πλεονέκτημα για την νίκη " δήλωσε ο προπονητής του Λεωνίδα, Δημήτρης Αθανασιαδης.

Από τη πλευρά του ο παίχτης της ομάδας Τζήμας Γιαννόπουλος επεσήμανε:

"Έχουμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι αύριο, ένα ντέρμπι, με μια από τις πιο έμπειρες ομάδες της κατηγορίας.   Εμείς πρέπει να βελτιώσουμε την αμυντική μας λειτουργία σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι ώστε να πανηγυρισουμε μια πολύ σημαντική νίκη."


No comments