Α2 Ανδρών: Τους πρώτους του βαθμούς πήρε ο Λεωνίδας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Α2 Ανδρών: Τους πρώτους του βαθμούς πήρε ο Λεωνίδας

Τους πρώτους δυο βαθμούς κέρδισε ο Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων, που για την 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2 ανδρών, επικράτησε στη Νεα Ιωνία επί της τοπικής ομάδας, με 21-33. Παίζοντας πολύ καλή άμυνα και γρήγορο επιθετικά παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, η ομάδα του Δημήτρη Αθανασιάδη, πήρε μια σχετικά άνετη νίκη όπως δείχνει και το τελικό σκορ, αφήνοντας υποσχέσεις για ακόμα καλύτερη συνέχεια.

Η ομάδα του Λεωνίδα μετά το πρώτο 5λεπτο ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ ελέγχοντας το ρυθμό
του αγώνα, χτίζοντας μια διαφορά ασφαλείας που έφτασε τα 7 τέρματα με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και το σκορ στο 11-18.  Ανάλογη εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο για να λήξει το παιχνίδι με το τελικό σκορ στο 21-33.

Ο προπονητής του Λεωνίδα Δημήτρης Αθανασιάδης δήλωσε μετά το παιχνίδι: "Ειναι μία εμφάνιση που μας γεμίζει αισιοδοξία για την συνέχεια απέναντι σε μια ιστορική ομάδα οπως ειναι η Νεα Ιωνια,δουλέψαμε σωστά όλοι την εβδομάδα γίαυτο το παιχνίδι και το αποτέλεσμα φάνηκε στο γήπεδο.συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την συγκέντρωση και το πάθος τους συνεχίζουμε,να χτίσουμε πάνω στη νίκη αυτή η οποία φυσικά θα εχει ουσία εαν και την αλλη εβδομάδα κάνουμε το 2 στα 2.Συγχαρητήρια και στην Νεα Ιωνια η οποία κάνει μεγαλη προσπάθεια μεσα απο τις δυσκολίες που υπάρχουν με το γηπεδικό και τους ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία."

Ο αθλητής της ομάδας Χάρης Οικονομίδης επεσήμανε από την πλευρά του: "Καταρχάς συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για τη νίκη μας. Παρά τα ατυχή αποτελέσματα των πρώτων αγωνιστικων, σήμερα δείξαμε πάθος και χαρακτήρα από την αρχή του αγώνα παρουσιάζοντας ένα πολύ καλύτερο προσωπο το οποίο με συνεχή δουλειά μπορούμε να το βελτιώσουμε. Είναι ακόμα πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα, παραμένουμε συγκεντρωμένοι και ενωμένοι για τον στόχο μας παρά τις δυσκολίες που περάσαμε τις τελευταίες εβδομάδες."

ΟΦΝΙ - ΛΕΩΝΙΔΑΣ 21-33
1-1, 3-6, 5-9, 6-12, 8-15, 11-18 ημιχ, 11-19, 13-21, 15-24, 15-28, 19-31, 21-33 Τελικο

ΟΦΝΙ (Μπένιας) Μπακρής, Ράμμος Α.(2), Ράμμος Β.(3), Κουσκουλιάνος, Παπαδόπουλος (5), Κούτσης, Βαλουρδος (4), Τζάνος, Γαριδας, Παπουτσής, Ιατρίδης (1), Καπετάνακης. Χαλκιάς, Οικονομου (1), Λουκιδέλης, Γιαννόπουλος(3)

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Αθανασιάδης): Αντωνιάδης. Ταουσάνης, Μπιλος (2), Παράσχης (10), Μηνιώτης (3), Ξυχαλίδης, Τσέλος (2), Οικονομίδης (5), Σοφικίτης, Τσαγκούλης (1), Γκίκας (1), Τσαουσης (5), Αποστολιδης (2), Θανος, Γιαννόπουλος (1), Μανδυλαράς (1)

Διαιτητές: Κουτσός - Μερτινιάν
Δίλεπτα : 1/3. Πέναλτι :2/4 - 6/6
Κόκκινη: Ράμμος Α. στο 29'

No comments