Α2 γυναικών: Ο Άρης νικητής στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Α2 γυναικών: Ο Άρης νικητής στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα

Σε ένα παιχνίδι, που "πρωταγωνιστής" ήταν τα πολλά λάθη και για τις δύο ομάδες, το συγκρότημα του Ευθύμη Πιπελίδη, κατάφερε να φύγει "αλώβητη", από μια δύσκολη έδρα, επικρατώντας με 17-16.

Η ομάδα του ΑΡΗ ήταν αποτελεσματική εκεί που έπρεπε και κράτησε την διαφορά του ενός τέρματος, που έχτισε με την ολοκλήρωση του 1ου ημιχρόνου (8-9).


Κομβικό σημείο για την αναμέτρηση ήταν το χρονικό σημείο πέντε λεπτά πριν από την λήξη, όπου η ομάδα της Σταυρούπολης δεν εκμεταλλεύτηκε τις δύο δίλεπτες αποβολές, που δόθηκαν σε αθλήτριες του ΑΡΗ και η διαφορά στο
σκορ, παρέμεινε στα δύο τέρματα με αποτέλεσμα ο Αρης να φτάσει τελικά στη νίκη με τελικό σκορ 16-17.

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας ξεκίνησε με αρκετή καθυστέρηση, επειδή υπήρχε αγώνας μπάσκετ πιο πριν, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να τελειώσει λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 16-17
Δεκάλεπτα: 2-2, 05-05, 08-09, 12-13, 14-16, 16-17

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Χωρίκης): Πατλαντάνη, Παπαπέσιου, Πανικίδου, Τζεϊρανίδου, Δημητρακούδη  1, Δερμεντζή, Σαράφη, Χωρίκη 2, Λευθέρη Ε. 1, Λευθέρη Ά. 2, Χαλάτση Όλγα 1, Καραμπατζάκη, Πανικίδου, Ιωαννίδου, Σερεσλή 6, Μαυροπούλου 3.

ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ευθύμης Πιπελίδης): Ωραιοπούλου 2, Τσιομίδου 1, Ράπτη 2, Σουμτάκη, Πασχαλίδου, Εβίδου, Αμοιρίδου 2, Τσαχουρίδου, Βλάχου 1, Κοπανέλου, Αμβροσιάδου, Κεσοπούλου 2, Ευμορφίδου, Δρακίδου, Τσομπανίδου 7.

Δίλεπτα:  4-5
Πέναλτυ: 1/1, 2/4
Διαιτητές: Δελόγλου - Θεοδοσίου





No comments