Α2 Ανδρών: Κι άλλη νίκη για τον Λεωνίδα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Α2 Ανδρών: Κι άλλη νίκη για τον Λεωνίδα

Συνέχεια στις νίκες για την ομάδα του Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων που επικράτησε με 31-27 επί του Θρίαμβου, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 Ανδρών.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι, παίρνοντας από την αρχή το προβάδισμα, χτίζοντας σταδιακά μια διαφορά 3-4 τερμάτων, μέχρι το 15' (8-5). Ο Θρίαμβος αντέδρασε και πλησίασε το σκορ στο 20' φτάνοντας τη διαφορά στο γκολ (11-10), όμως ο Λεωνίδας κατάφερε εκ νέου να αυξήσει τη διαφορά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, που βρήκε τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με τους γηπεδούχουσ να προηγούνται με 16-12.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες του Δημήτρη Αθανασιάδη συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό,
καταφέρνοντας να προηγηθούν μέχρι και με 8 τέρματα (26-18) στο 48΄. Ο Θρίαμβος προσπάθησε να αντιδράσει, πλησιάζοντας στο 55' το σκορ (28-24), χωρίς τελικά να μπορέσει να καταφέρει κάτι καλύτερο, αφού ο Λεωνίδας πήρε τη νίκη με 31-27.

Ο προπονητής της ομάδας των Αγίων Αναργύρων Δημήτρης Αθανασιάδης δήλωσε για το παιχνίδι:
"Ξεκινήσαμε για ενα ακόμα παιχνίδι δυνατά και συγκεντρωμένοι καταφέρνοντας απο την αρχή να εχουμε ενα σκορ ασφαλείας το οποίο συνεχώς αύξαναν οι παίχτες μου,Δυστυχώς τα πολλά δίλεπτα στο δεύτερο ημίχρονο ο εκνευρισμός που έφεραν σε συνδυασμό με κάποιο εφησυχασμό απο την διαφορά και την  άμυνα σε ολο το γήπεδο που έπαιξε η ομαδα του θριάμβου στον παίχτη παραπάνω έκλεισαν την ψαλίδα στου σκορ. Συνεχιζουμε κοιτώντας μπροστά και το επόμενο ματς απέναντι σε μια ομαδα οπως ο Ολυμπιακός Κερατσινίου που όλοι γνωρίζουμε οτι πρόκειται απο τις πλέον έμπειρες ομάδες της κατηγορίας. Συγχαρητηρια στην ομαδα του Θριάμβου για την σημερινή τους εμφάνιση"

Ο παίχτής του Λεωνίδα Διονύσης Παράσχης επεσήμανε:
"Εγινε ενα καλο παιχνιδι με εναν αξιομαχο αντιπαλο. Πηραμε απο την αρχη κεφαλι στο σκορ, το οποιο δεν εκμεταλλευτηκαμε και αφησαμε τον αντιπαλο να μας πλησιασει προς το τελος του αγωνα. Καταφεραμε ομως να κρατησουμε την διαφορα παιρνοντας την νικη και δινοντας μας δυο ακομα πολυτιμους βαθμους για την συνέχεια του πρωταθληματος."


Α.Ο.ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ   31-27
Πεντάλεπτα: 4-1,7-4, 8-5, 11-10, 15-12, 16-12 (ημίχ.) 20-15, 23-17, 24-18, 27-19, 28-24, 31-27 τελ.

Α.Ο.ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Αθανασιάδης ): Μηνιώτης 4, Τσέλος, Θάνος, Γκίκας 1, Βασιλείου 3, Ταουσάνης 2, Μπίλος, Παράσχης 7, Κολλύρης, Ξυχαλίδης, Οικονομίδης 1, Τσαούσης 6, Τσάκουλης 2, Γιανόπουλος 3, Σοφικίτης, Μανδυλαράς 2.

ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Δρέττας): Μπανιάς, Παπούλιας, Μίχος, Κρεμόνας 2, Τριανταφύλλου 3, Βρόντος, Ζαχαρόπουλος, Κωνσταντινίδης, Τσάκωνας, Σικιαρίδης, Αγγελής 6, Διάρας 5, Λάλας 2, Θεοδοσόπουλος 9, Κυριακούλιας, Βάσαλος.

Πέναλτι: 3/3 - 3/3   Δίλεπτα: 10 - 6

No comments