ΙΕΚ Ξυνή - Σεριφάτο ανοίγουν σήμερα την αυλαία της 8ης αγωνιστικής - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΙΕΚ Ξυνή - Σεριφάτο ανοίγουν σήμερα την αυλαία της 8ης αγωνιστικής

Ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής στην Handball Premier

Στο κλειστό της Νέας Ιωνίας στις 18:30 θα γίνει η πρώτη σέντρα για την 8η αγωνιστική της Handball Premier με τον ΙΕΚ ΞΥΝΗ να υποδέχεται το Σεριφάτο Αιγίου. ΙΕΚ ΞΥΝΗ και ΑΣΕ Δούκα τα επόμενα δύο Σαββατοκύριακα θα αναμετρηθούν για το Τσάλεντζ Καπ με τον σύλλογο της Νέας Ιωνίας να επιλέγει να δώσει το δικό της παιχνίδι αύριο, ενώ η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» την επόμενη Τετάρτη (κόντρα στην ΑΕΚ).

Η ομάδα του Παναγιώτη Ιατρούδη βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 12 πόντους και θέλει
να παραμείνει σε αυτή, ενώ από την άλλη πλευρά το Σεριφάτο ψάχνει μία καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα μετά από δύο σερί ήττες από ΠΑΟΚ και Διομήδη Άργους,
Εκτός από τους φιλοξενούμενους θα είναι ο Τζούρο Μούγιτς, ο οποίος έχει μεταβεί στην Σερβία για την κηδεία του παππού του, ενώ από τους γηπεδούχους αναμένεται να λείψουν οι τραυματίες Κωστακίδης, Γκέρτσος, Λαδάκης και ο Κανδύλας, ο οποίος πιθανότατα θα προστατευτεί.
Διαιτητές της συνάντησης που θα ξεκινήσει το απόγευμα στις 18:30 στο κλειστό της Νεας Ιωνίας, θα είναι οι κ.κ. Τόλιος- Κουτσός με παρατηρητή τον κ. Κορρέ.

Ο διεθνής εξτρέμ του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αντώνης Χαλάρης: «Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Σίγουρα υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, αλλά χρειάζεται συγκέντρωση 60 λεπτά για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».
Από την πλευρά του Σεριφάτου, ο τεχνικός Κώστας Χατζηκωνσταντίνου είπε: «Παίζουμε με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Πάμε για ότι το καλύτερο. Σαφώς το φαβορί είναι η γηπεδούχος ομάδα».

No comments