Ηλίας Ντούσικος: "Στόχος μας είναι πάντα η νίκη" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ηλίας Ντούσικος: "Στόχος μας είναι πάντα η νίκη"

Με τον Ολυμπιακό Κερατσινίου αγωνίζονται εντός έδρας τα Βριλήσσια, αύριο στις 20:00, στα πλαίσια στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Α2 ανδρών. Οι πάιχτες της ομάδας των Βορείων προαστίων επιθυμούν να συνεχίσουν τις νίκες και να παραμείνουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, στην οποία συγκατοικούν με το Καματερό. Για το αυριανό παιχνίδι ο εμπειρος εξτρέμ των γηπεδούχων Ηλίας Ντούσικος, δήλωσε στο Greek Handball: 

"Ο Ολυμπιακός είναι μια νεανική και γρήγορη ομάδα που έχει θέσει υψηλούς στόχους στη φετινή σεζόν. Έχει εμπειρία στην κατηγορία και η ποιότητά τους φάνηκε στην πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν πριν 2 αγωνιστικές στην έδρα του Καματερού. Επίσης η ήττα τους από τον Έσπερο στο Κερατσίνι θα τους πεισμώσει και θα θελήσουν να αποδείξουν
ότι επρόκειτο για μια κακή παρένθεση.

Από την άλλη εμείς έχουμε κάνει καλό ξεκίνημα. Είμαστε νέα ομάδα και σιγά σιγά δενόμαστε μεταξύ μας. Σαν νέα όμως ομάδα θα έχουμε και τα σκαμπανεβάσματά μας από αγωνιστική σε αγωνιστική αλλά και μέσα στο κάθε παιχνίδι. Το κλειδί είναι να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τέτοιες καταστάσεις και πιστεύω ότι στα έως τώρα παιχνίδια έχουμε ανταποκριθεί καλά στις περιπτώσεις που το ματς πήγε να «στραβώσει». Όπως και να έχει στόχος μας είναι πάντα η νίκη, πόσο μάλλον όταν αγωνιζόμαστε στο γήπεδό μας, μπροστά στον κόσμο μας.

Το σίγουρο είναι ότι θα διεξαχθεί ένα δυνατό παιχνίδι το οποίο θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει."

No comments