Στοχέυουν ψηλά οι γυναίκες του ΑΟ Ιωαννίνων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στοχέυουν ψηλά οι γυναίκες του ΑΟ Ιωαννίνων

Το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι στο νέο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας χάντμπολ γυναικών (2ος Όμιλος), δίνουν το Σάββατο εντός έδρας οι γυναίκες του Α.Ο. Ιωαννίνων.

Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα προετοιμασίας, το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας για τις γυναίκες ξεκινά, με τον ΑΟΙ του Βασίλη Σιαράβα, να δίνει το πρώτο ματς στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας με αντίπαλο την ομάδα της Πυλαίας, ένα ματς στο οποίο, θα επιχειρήσει να μπει με το… δεξί! Στον 2ο Όμιλο που συμμετέχει ο ΑΟΙ, βρίσκονται ακόμη οι ομάδες της Πυλαίας Θεσσαλονίκης, του Άρη Θεσσαλονίκης, του Ορφέα ΕΒΗΛ Κατερίνης,
του Εθνικού Κοζάνης και του Απόλλωνα Σταυρούπολης.​

Η γυναικεία ομάδα του ΑΟΙ, έχει ενισχυθεί με νέες παίκτριες, αλλά και «παλιές» που επέστρεψαν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα, με αποτέλεσμα τη «δημιουργία» ενός δυνατού συνόλου, από τον Βασίλη Σιαράβα, για την επίτευξη των φετινών στόχων. Το πρώτο παιχνίδι το Σάββατο στη Λιμνοπούλα, αρχίζει στις 5 το απόγευμα και η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας, απευθύνει κάλεσμα προς τους φιλάθλους και τους φίλους του αθλήματος να ενισχύσουν την προσπάθεια των γυναικών του ΑΟΙ.

No comments