Διαιτητές και παρατηρητές κρατάνε ψηλά το ελληνικό χάντμπολ στην Ευρώπη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διαιτητές και παρατηρητές κρατάνε ψηλά το ελληνικό χάντμπολ στην Ευρώπη

Εμπιστοσύνη στους Έλληνες διαιτητές και παρατηρητές, δείχνει η EHF, στους ορισμούς που έγιναν για τα παιχνίδια των Ευρωπαικών διοργανώσεων. Οι διαιτητές μας ορίστηκαν σε πολύ δύσκολα παιχνίδια στο Champions League ανδρών και στο EHF ανδρών και γυναικών. Πιο συγκεκριμένα:

- Οι Μπέτμαν - Τζαφερόπουλος, θα μεταβούν στις 19 Νοεμβρίου στο Μπρέστ της Λευκορωσίας για τον αγώνα του Champions League ανδρών μεταξύ της Brest Meshkov και της Celje Pivovarna Lasko της Σλοβενίας. Επιπρόσθετα το συγκεκριμένο ζευγάρι, θα παίξει ενα ακόμα παιχνίδι του Champions League το Σαββατοκύριακο 26-27 και το οποίο δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμο.

- Οι Τσάκωνας-Χασκής θα βρεθούν στις 26 Νοεμβρίου στο Kolding της Δανίας, για τον αγώνα της
KIF Kolding Kobenhavn του Κώστα Ιγρόπουλου, με την Ισπανική Abanca Ademar Leon στον επαναληπτικό αγώνα του 3ου γύρου του EHF Cup ανδρών, που θα κρίνει ποια ομάδα θα περάσει στους ομίλους της διοργάνωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση προπονητές των δύο ομάδων είναι δύο θρύλοι του Ισπανικού χάντμπολ και της μεγάλης Μπαρτσελόνα, που έπαιζαν στην ιδια θέση, του δεξιού ιντερ. Για την Αντεμάρ, ο θρύλος Ραφα Γκιγιόσα και για τους Δανούς ο τέως συμπαίχτης του Κάρλος Ορτέγα.

-  Κατσίκης-Μιχαηλίδης θα βρεθούν στo Ισραήλ, όπου στις στις 25 Νοεμβρίου, με παρατηρητή τον Πάνο Αντωνίου, θα σφυρίξουν τον επαναληπτικό αγώνα της Maccabi Srugo Rishon Lezion με την Ουγγρική  Grundfos Tatabanya KC, 3ου γύρου του EHF Cup ανδρών, που θα κρίνει ποια ομάδα θα περάσει στους ομίλους της διοργάνωσης.

- Μερτινιάν-Συρεπίσιος  θα μεταβούν στην Πορτογαλία όπου το διήμερο 19-20 Νοεμβρίου, θα διευθύνουν τους δύο αγώνες της Sporting Lisbon με την Ιταλική A.S.D. Romagna Handball για τον 3ο γύρο του Challenge Cup ανδρών

- Παπαματθαίου - Χρηστίδη, θα βρεθούν στο Viborg της Δανίας, όπου στις 19  Νοεμβρίου θα σφυρίξουν τον επαναληπτικό του 3ου γύρου EHF Cup γυναικών μεταξύ της  Viborg HK  και της Ρωσικής Lada, που θα κρίνει το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης. Ο πρώτος αγώνας στη Ρωσία έληξε με 29-26 για τις Ρωσίδες.

- Ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΟΧΕ Σωτήρης Μίγκας, ορίστηκε παρατηρητής στις 17 Νοεμβρίου, στο Βουκουρέστι, στον αγώνα του Champions League ανδρών μεταξύ Dinamo Bucuresti  και της  TTH Holstebro από τη Δανία.

- O Γιάννης Μεϊμαρίδης θα μεταβεί στη Σμύρνη της Τουρκίας στις 20 Νοεμβρίου, όπου ορίστηκε παρατηρητής στο παιχνίδι της Göztepe SK με την Ολλανδική JMS Hurry-Up του Δημήτρη Κατσίκη, στον πρώτο αγώνα για τον 3ο γύρο του Challenge Cup ανδρών.

- Ο πρόεδρος του ΣΥΔΧΑ Στράτος Κυριακούλιας, θα μεταβεί στη Μεγάλη Βρετανία, όπου το διήμερο 19-20 Νοεμβρίου, θα είναι παρατηρητής στους δύο αγώνες της Olympia HC με την Ελβετική LK Zug Handball για τον 3ο γύρο του Challenge Cup γυναικών

- Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος θα μεταβεί στην Ισπανία που το διήμερο 19-20 Νοεμβρίου, θα είναι παρατηρητής στους δύο αγώνες της Mecalia Atletico Guardesκαι της Ουκρανικής HC Dnepryanka Kherson, για τον 3ο γύρο του Challenge Cup γυναικών


No comments