Πίστη για νίκη επι του Ιωνικού στον Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πίστη για νίκη επι του Ιωνικού στον Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλει να δώσει ο Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων, όπου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α2 ανδρών, αγώνίζεται απέναντι στον Ιωνικό ΝΦ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Ιωνικού.

"Η ομαδα ύστερα απο την νίκη στο ματς καλείται να αντιμετωπίσει τον αυτοκράτορα του Ελληνικού Χαντμπολ Ιωνικό Νέας Φιλαδελφειας οποτε η προσοχή μας πρέπει να ειναι ακόμα μεγαλύτερη αφου το πληγωμένο θηρίο ειναι ποιο επικίνδυνο. Σεβομαστε αλλα δεν φοβόμαστε στην ομαδα εχει επανέλθει η ισορροπία ύστερα απο τις τρεις νίκες και μαζί με το πάθος τον παιδιών για την νίκη σε
κάθε ματς ξεχωριστά πιστευω οτι θα ειναι οδηγός για μια ακόμα μεγαλη επιτυχια.

Τα προβληματάκια τραυματισμών σιγουρα μας δυσκολεύουν αλλα εχω την πολυτέλεια να διαθέτω πολυ αξιόλογους χαντμπολιστες που μπορούν να αναπληρώσουν ανα πάσα στιγμή το κάθε κενό. Πιστεύω οτι θα γίνει ενα ακόμα μεγαλο παιχνίδι που θα χαρεί ο κόσμος και οτι οι παίχτες μου θα πάρουν αυτό που αξίζουν και δεν ειναι άλλο απο την νίκη" δήλωσε ο προπονητής του Λεωνίδα, Δημήτρης Αθανασιαδης

Από τη πλευρά του ο παίχτης της ομάδας Ηλίας Αποστολίδης επεσήμανε:

"Φτάσαμε στην αγωνιστική που έρχομαι αντιμέτωπος  με μια ομάδα και σε ένα γήπεδο γνώριμο και αγαπημένο για μενα με πολλούς φίλους .και πολλούς γνωστούς που ελπίζω  κάποια στιγμή να επιστρέψω και να αποσυρθώ από την αγωνιστική δράση. Πρόκειται για μια ένα πολύ δύσκολο και κομβικό εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα με μια ομάδα που είναι νεανική , γρήγορη και που έχει θέσει υψηλούς στόχους στη φετινή σεζόν.

Εμείς από την άλλη Μπορεί να προερχόμαστε από τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων παιχνιδιών όμως κόντρα στον Ιωνικό θέλουμε μόνο τη νίκη για να συνεχίσουμε θετικά τη φετινή μας προσπάθεια. Και τους στόχους που έχουμε θεσει. στην φετινή χρόνια. Στον αγώνα του Σαββάτου πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας από το ξεκίνημα χωρίς να επιτρέψουμε στον αντίπαλο μας να κάνει το παιχνίδι του. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι πρωταγωνιστές θα είναι οι δυνατές άμυνες η τακτική και η πειθαρχία στην επίθεση  και αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα πάρει και την νίκη.
Ελπίζω να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι αντάξιο της βαθμολογικής θέσης και των δύο ομάδων και να κερδίσει ο καλύτερος».

No comments