Π. Μεσσήνης: "Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Προσαρμοζόμαστε στη νοοτροπία πρωταθλητισμού" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Π. Μεσσήνης: "Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Προσαρμοζόμαστε στη νοοτροπία πρωταθλητισμού"

Αήττητος παραμένει ο ΓΑΣ Καματερού με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, επιβεβαιώνοντας από νωρίς ότι είναι ενα από τα φαβορί για την άνοδο στην Handball Premier. Η ομάδα των δυτικών προαστίων, αγωνίζεται αύριο απέναντι στον Κένταυρο Αγριάς, σε ενα παιχνίδι μετεξύ δυο ομάδων με διαφορετικούς στόχους.

Ο προπονητής του Καματερού, Παναγιώτης Μεσσήνης, επεσήμανε για μια ακόμα φορά ότι δεν υπάρχουν εξ ορισμού εύκολα παιχνίδια και ότι οι παίχτες του πρέπει να προσαρμοστούν στη νοοτροπία πρωταθλητισμού. αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Μεσσήνη στο Greek Handball:

"Έχω πει ξανά ότι η Α2 ανδρών είναι μια πολύ δύσκολη κατηγορία στην οποία δεν μπορεί κανείς να
υποτιμήσει ενα παιχνίδι και κανένα παιχνίδι δεν είναι εξ ορισμού εύκολο. Ο Κένταυρος ειναι μια επικίνδυνη ομάδα, δημιούργημα του Γιάννη Τσιάπα, ενός πολύ καλού προπονητή. Το παιχνίδι απαιτεί ιδιαίτερη σοβαρότητα, που πρέπει να τη δείξουμε στο γήπεδο με την απόδοση μας, κάτι που δεν έχει συμβεί στα προηγούμενα παιχνίδια. Βεβαίως οι παίχτες μου βρίσκονται σε ενα στάδιο που προσαρμόζονται στη νοοτροπία πρωταθλητισμού γεγονός που απαιτεί κάποιο χρόνο για να βγεί στο γήπεδο. Οπότε υπό αυτές τις συνθήκες το αυριανό θα είναι ενα δύσκολο παιχνίδι."  

No comments