Β. Κρανιώτης: " Να σταθούμε δίπλα στα Εθνικά μας συγκροτήματα." - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Β. Κρανιώτης: " Να σταθούμε δίπλα στα Εθνικά μας συγκροτήματα."

Για την επόμενη ημέρα στα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα μίλησε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ ο Βασίλης Κρανιώτης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΧΕ και Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων. Ο έμπειρος παράγοντας παρακολούθησε από κοντά τα φιλικά της Εθνικής Ανδρών κόντρα στο Ισραήλ, ενώ την Πέμπτη βρέθηκε στο καμπ της Εθνικής Νέων στη Θεσσαλονίκη.

«Βλέπω τα πράγματα πολύ αισιόδοξα. Κάνουμε επανεκκίνηση στις Εθνικές ομάδες, σε διοικητικό, οικονομικό και αγωνιστικό επίπεδο. Όλοι οι άνθρωποι του αθλήματος πρέπει να
σταθούμε δίπλα στα Εθνικά μας συγκροτήματα. Είδα την αγάπη του κόσμου για την Εθνική τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στο Κιλκίς. Παρότι ήταν φιλικοί αγώνες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και ήρθαν να στηρίξουν την ομάδα και νομίζω ότι οι διεθνείς τους αντάμειψαν με το πάθος και την διάθεση που έδειξαν»

Αναφορικά με την ανακοίνωση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη ότι το ανακαινισμένο κλειστό θα δοθεί αποκλειστικά στον ΓΑΣ Κιλκίς για το χάντμπολ είπε: «Συγχαίρω τον Δήμαρχο για την πρωτοβουλία, ελπίζω αυτή του η κίνηση να βρει και άλλους μιμητές σε άλλες περιοχές. Είναι πολύ σημαντικό για το άθλημα, αφού θα ανοίξει άλλη μία… πόρτα για τις Εθνικές ομάδες, ώστε να αποκτήσουν μία ισχυρή έδρα σε μία χαντμπολική πόλη, όπως είναι το Κιλκίς. Ως Ομοσπονδία, αλλά και Επιτροπή Εθνικών Ομάδων δίνουμε μεγάλη βάση στις συνδιοργανώσεις με την τοπική αυτοδιοίκηση και στο κομμάτι των χορηγιών».

*Στη φωτογραφία ο Βασίλης Κρανιώτης (αριστερά) βραβεύει τον Νίκο Τζεβελέκη για την προσφορά του στο άθλημα

No comments