Να διατηρήσει το απόλυτο θέλει η ΧΑΝΘ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Να διατηρήσει το απόλυτο θέλει η ΧΑΝΘ

Πέμπτη στροφή στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών και το Σάββατο (12/11) στις 16:00 η ομάδα Handball της ΧΑΝΘ υποδέχεται τον ΓΑΣ Κιλκίς, στο αθλητικό κέντρο "Μίμης Τσικίνας".
Το ζητούμενο για την ομάδα του Αντώνη Τσολάκου είναι να συνεχίσει το νικηφόρο σερί που την έχει φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας του βορείου ομίλου, κόντρα σε μία ομάδα που διακρίνεται για τη μαχητικότητά της.

Και από αυτή την αναμέτρηση θα λείψει ο Σίμος Μπαϊρλής, που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, ενώ ολοκληρώνεται η τιμωρία
πέντε αγωνιστικών που είχε επιβληθεί από το περσινό πρωτάθλημα στον Κώστα Παντελίδη.

Για τον αγώνα θα ισχύσουν εισιτήρια που κοστίζουν πέντε ευρώ, ενώ με κάθε εισιτήριο θα δίδεται δωροεπιταγή αξίας πενήντα ευρώ από τα καταστήματα OptikonXpress. Στο ημίχρονο του αγώνα, ένας τυχερός φίλαθλος θα κερδίσει και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου από τα καταστήματα OptikonXpress.
Παράλληλα, όλοι οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας Handball της ΧΑΝΘ, τα οποία κοστίζουν είκοσι ευρώ και παρέχουν σημαντικές προσφορές και εκπτώσεις από τους χορηγούς μας: MLS, Mizuno, OptikonXpress, 100% Φυσικοί Χυμοί "ΖΩΗ", Pin City Bowling, Toyota ΒΙΟ-ΚΑΡ Plus, παραδοσιακή ταβέρνα "Νικηφόρος", ταπητοκαθαριστήρια Atlantis Eco Pro, cafe-bar "De Facto" και λογιστικό γραφείο Αντώνη Καρούση.

No comments