Ζαμπούνης:"Η εμφάνιση μας ήταν αξιολύπητη, πρέπει όλοι οι παίκτες να αναλάβουμε τις ευθύνες μας" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ζαμπούνης:"Η εμφάνιση μας ήταν αξιολύπητη, πρέπει όλοι οι παίκτες να αναλάβουμε τις ευθύνες μας"

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο παίκτης του Δούκα, Στάθης Ζαμπούνης για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι “μπλέ” γνώρισαν την ήττα με 27-21 και ο έμπειρος εξτρεμ έκανε λόγο στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, για αξιολύπητη εμφάνιση και έλλειψη συγκέντρωσης τονίζοντας παράλληλα ότι όλοι οι παίκτες της ομάδας θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

«Η εμφάνιση μας ήταν αξιολύπητη. Όλοι οι παίκτες πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Το να βρεθείς σε άσχημη ημέρα και να μην μπουν τα σουτ δικαιολογείται. Το να τρως γκολ γιατί δεν είσαι συγκεντρωμένος σε φάσεις τις οποίες
γνωρίζεις δεν είναι αποδεκτό όμως», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε: «Θα πρέπει να αποφασίσουμε αν θα παίζουμε χωρίς συγκέντρωση και πού μπορεί να μας οδηγήσει αυτό. Πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε».

Από σήμερα (24/11) το συγκρότημα του Γιώργου Κρανάκη ξεκινά τη μίνι προετοιμασία του για τον επαναληπτικό Ευρωπαϊκό αγώνα με τον ΙΕΚ Ξυνή Δικέα, για τον 3ο γύρο του Τσάλεντζ Καπ, που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο (26/11, 13:30) στο αθλητικό κέντρο Δαϊς.  

No comments