Τελευταία νέα

Αυτοί Γερμανία εμείς στο ίδιο μοντέλο

Παράδειγμα προς μίμηση η ομοσπονδία χειροσφαίρισης και η ολυμπιακή επιτροπή του Ισραήλ. Βλέποντας πως ενεργούν στο εξωτερικό, προκαλεί θυμηδία οποιαδήποτε σύγκριση με τα καθ' ημας. Τι έκαναν εκεί; Η ομάδα που ήταν αντίπαλη με την δική μας ανδρών Κ18, στα πλαισια του Ευρωπαικού πρωταθλήματος Β κατηγορίας Κ18 στη Λιθουανία, για όσους δεν θυμούνται πήρε το εισιτήριο της ανόδου για το πρωτάθλημα EURO M20 και EURO M18 του 2018.

Μετά από την επιτυχία αυτή, ο ιθύνοντες της ομοσπονδίας του Ισραήλ, σε συνεργασία με την
ολυμπιακή επιτροπή, πήραν μια μεγάλη απόφαση και έδρασαν κατάλληλα. Αφού συννενοήθηκαν με την ομοσπονδία της Γερμανίας, με την οποία έχουν υπογράψει πρωτόκολο συνεργασίας, αποφάσισαν να στείλουν την εθνική τους στη Γερμανία, όπου θα μείνει για ενα χρόνο, θα ζεί και θα προπονείται στο Γκούμερσμπαχ και θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα νέων της Γερμανίας!!!

Ασφαλώς δεν μπορούμε να συγκριθούμε σε οικονομικό επίπεδο, αλλά χάσαμε μια σπουδαία ευκαιρία να σηκώθεί το άθλημα ξανά ψηλά, με την Κ18 της χώρας μας, μια ομάδα που είχε πολύ ταλέντο, το οποίο δυστυχώς δεν βοηθήθηκε ούτε με τα στοιχειώδη, όπως έγινε και με την Κ21 που αποκλείστηκε από τη Σερβία στο Άργος και διαφαίνεται για την Κ21 που θα αγωνιστεί τον Ιανουάριο στη Σερβία....

   

No comments