Handball Premier: Επιστροφή στις νίκες για ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Handball Premier: Επιστροφή στις νίκες για ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Πυλαίας με 20-34 στη Μίκρα για την 9η αγωνιστική, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση και επανήλθε στις νίκες στη Handball Premier.

Στο πρώτο μέρος η Πυλαία προέβαλε αντίσταση μόνο στα πρώτα δέκα λεπτά, μένοντας κοντά στο σκορ. Από το 10’ και μετά ο ΠΑΟΚ ανέβασε σταδιακά την απόδοσή του, πέτυχε εύκολα γκολ και πήρε μεγάλο προβάδισμα, προηγούμενος ακόμα και με 9 γκολ στο 25’, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το 11-18 υπέρ του.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ δε φόρτσαρε ιδιαίτερα, εκμεταλλεύτηκε την ανωτερότητά του και αύξησε τη διαφορά ακόμα και στο +14 στο 52’. Ο Νίκος Γεωργιάδης έδωσε μάλιστα χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες που δεν έπαιζαν τόσο πολύ σε προηγούμενα ματς, με τον Δικέφαλο να έχει εύκολο απόγευμα, φτάνοντας στο τελικό 20-34 με άνεση και αφήνοντας πίσω του την ήττα από τον Φίλιππο.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Νίκος Γεωργιάδης, καθώς και ο Ακης Κυπραίος τόνισαν μετά την νίκη
επί της Πυλαίας, ότι τα δύο προηγούμενα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας στο πρωτάθλημα, ήταν απόρροια και των τραυματισμών.

«Περάσαμε ένα δύσκολο 15νθήμερο» είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και συνέχισε: «Είχαμε αρκετούς τραυματίες και ήταν δύσκολο να προπονηθούμε. Σήμερα, δεν είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε Παλάσκα και Βεσελίνοβιτς, ενώ έπαιξε και ο Τσίλης που προερχόταν από τραυματισμό. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με το Δούκα την Κυριακή. Θα προσπαθήσουμε να επανέλθουν όλοι οι τραυματίες. Σήμερα, δουλέψαμε κάποια πράγματα που θέλαμε και νομίζω πως τα πήγαμε καλά», τόνισε ο Γεωργιάδης.

Ο Ακης Κυπραίος από την πλευρά του, δήλωσε: «Μετά τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, ψάχναμε μια νίκη ψυχολογίας. Κερδίσαμε πρώτα τον εαυτό μας και μετά τον αντίπαλο. Παίξαμε σοβαρά από το πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και δε χαλαρώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να πάρουμε μια δίκαιη νίκη. Επανήλθαμε δυναμικά και συνεχίζουμε για να διεκδικήσουμε τους στόχους μας».

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ- ΠΑΟΚ 20-34
Τα πεντάλεπτα: 2-3, 3-5, 5-10, 6-13, 8-17, 11-18 (ημχ.), 13-19, 14-22, 15-25, 16-28, 19-30, 20-34
ΠΥΛΑΙΑ (Πάνος Γούσιος): Καλόμοιρος 6, Μιχαηλίδης, Κατσαρός, Βραχιολίδης 1, Αλμπάνης, Παπαδόπουλος Χ. 2, Ζαφείρης 2, Τσαβδάρης 1, Ανανιάδης 1, Σιαματάς, Παπαδόπουλος Π. 2, Σεβαστίδης 2, Σπυρόπουλος, Κουκμίσης 2, Ανθομελίδης 1, Αντωνιάδης.

ΠΑΟΚ (Νίκος Γεωργιάδης): Ζάγκας, Αραμπατζής 2, Παλάσκας, Τσίλης 5, Τσεσμετζίδης, Νικολαϊδης 3, Κοκκώνης 2, Ορφανουδάκης, Πετρίδης 7, Οικονόμου 1, Γρηγοριάδης 3, Λοίζος, Μαστορογιάννης, Κυπραίος 7, Παπαδόπουλος Α. 1, Βεσελίνοβιτς 3.

Διαιτητές: Τόλιος- Δελόγλου, δίλεπτα: 6-4, πέναλτι: 3/5-3/4

Φωτο gazzetta.gr
Επιμέλεια δηλώσεων Δημήτρης Τσίτσης

No comments