Α1 γυναικών: Πολυτιμότερες οι Φράγκου και Λούρη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Α1 γυναικών: Πολυτιμότερες οι Φράγκου και Λούρη

Κορυφαίες για την 6η και 7η αγωνιστική της Α1 Γυναικών η 18χρονη περιφερειακή και η 17χρονη δεξιά ίντε

Οι προπονητές και προπονήτριες της Α1 Γυναικών ψήφισαν για τις κορυφαίες αθλήτριες την 6η και 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Για την 6η αγωνιστική κορυφαία αναδείχθηκε η 18χρονη Ρέα Λούρη του HONDA Πανόραμα, η οποία σημείωσε 8 γκολ στην ισόπαλη (23-23) αναμέτρηση κόντρα στον Αμύντα Αμυνταίου. Για την 7η αγωνιστική καλύτερη παίκτρια ψηφίστηκε η 17χρονη Δέσποινα Φράγκου, η οποία πέτυχε 10 γκολ στο νικηφόρο (28-27) παιχνίδι του Μεγάλου
Αλεξάνδρου κόντρα στον Αμύντα Αμυνταίου.

Η Ρέα Λούρη σχολίασε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους προπονητές μου και την ομάδα μου. Το παιχνίδι το θέλαμε πολύ αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που ήταν η νίκη. Συνεχίζουμε όμως και προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο δυνατό σε κάθε αγώνα».

Η Δέσποινα Φράγκου επεσήμανε: «Ευχαριστώ πολύ τους προπονητές Η νίκη αυτή ήταν αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς και προσπάθειας γιατί όλες παλεύουμε για το καλύτερο!»

Οι ψηφοφορίες

6η αγωνιστική
Λούρη (HONDA Πανόραμα) 6
Χατζηπαρασίδου (Παναιτωλικός) 2
Γιώβη (Αρίων) 1
*Η Γρηγορία Γκόλια και όλη η ομάδα του ΠΑΟΚ ψήφισε την Σιμόνα Γκροζντάνοφσκα, η οποία απουσίαζε από την αναμέτρηση του Φιλώτα Φλώρινας κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας λόγω του θανάτου της μητέρας της.

7η αγωνιστική
Φράγκου (Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών) 4
Κωστοπούλου (HONDA Πανόραμα) 3
Σκάρα (Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας) 2
Μάστακα (ΠΑΟΚ) 1

No comments