Α2 ανδρών: Νίκη στην εκπνοή για τον Κένταυρο Αγριάς (βίντεο) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Α2 ανδρών: Νίκη στην εκπνοή για τον Κένταυρο Αγριάς (βίντεο)

Μια σημαντική νίκη με χιτσκοκικό φινάλε πέτυχε η ανδρική ομάδα του Κενταύρου Αγριάς, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, επί της αξιόμαχης ομάδας του Ολυμπιακού Κερατσινίου. Σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν για καρδιακούς, κέρδισε με σκορ 24 - 23, με το νικητήριο γκολ να επιτυγχάνεται από απ' ευθείας εκτέλεση ελεύθερης ρίψης, από τον Ηλία Μιχαηλίδη, δύο δευτερόλεπτα πριν την λήξη του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι στην περισσότερη διάρκειά του, όπως εξάλλου τα
περισσότερα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, τα τελευταία χρόνια, προσφέροντας χορταστικό θέαμα στους πολλούς φίλους και των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο Κλειστό του ΕΑΚ Βόλου.  Ο Κένταυρος μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι δημιουργώντας από την αρχή μια διαφορά 2-3 τερμάτων. Η διαφορά του σκορ έφτασε στο μέγιστό της σημείο, για την Μαγνησιώτικη ομάδα, στο 24ο λεπτό (11 - 6). Στα τελευταία όμως λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 12 - 10, με τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά, παίρνοντας μάλιστα τη πρωτοπορία στο σκορ (12 - 13) στο 33ο λεπτό. Το παιχνίδι κύλησε ισορροπημένο και αμφίρροπο μέχρι τα τελευταία του δραματικά λεπτά με τις δυο ομάδες να εναλλάσονται στο σκορ, με τον τερματοφύλακα της Αγριάς Καραπαναγιωτίδη,να κρατάει την ομάδα του στο παιχνίδι αποκρούοντας δυο πέναλτι στο τελευταίο δεκάλεπτο, για να φτάσουμε στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα με το σκορ στο 23-22 για τους γηπεδούχους.

Με την ομάδα του Κερατσινίου να έχει τη μπάλα η οποία έφτασε στον Κώστα Ματθιάδη που από θέση δεξιού εξτρέμ ισοφάρισε το σκορ (23 - 23), 20 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα. Στην αμέσως επόμενη επίθεση ο Κένταυρος κέρδισε φάουλ και ο Ηλίας Μιχαηλίδης με απευθείας εκτέλεση, πέτυχε το νικητήριο τέρμα, δύο δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του, διαμορφώνοντας ενα χιτσκοκικό φινάλε σε αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 24-23
Πεντάλεπτα: 2-2, 4-2, 5-3, 7-4, 11-7, 12-10 (ημχ.) 13-14, 15-16, 16-16 18-19, 21-20, 24-23

Κένταυρος Αγριάς: (Τσιάπας) Καραπαναγιωτίδης, Σαμαράς, Μιμίκος (4), Ζωναρόπουλος (5), Ασαρίδης (3), Κρατήρας (1), Κουρίδης, Νούλης (3), Σκετόπουλος (4), Μιχαηλίδης (2), Καρανάσιος (1), Μακρής (1). Οικονόμου, Δρενοβιάδης, Χούστης.

Ολυμπιακός Κερατσινίου:  (Ανταλής) Ανδριώτης, Σωτηράκης, Σαμαράς (7), Πετράκος, Μαρούδας (3), Κουλακάρης (5), Νικολιουδάκης, Νικολαΐδης, Παντελάκης, Τσακίρης (1), Ματθιάδης (4), Καρδάσης, Μπαρμπαράκης (2), Ντέμα, Τυμπαμπόγλου, Λοπαρνάκης (1).

Πέναλτι : 0/2  - 1/3
Δίλεπτες: 6  -  5






No comments