Β Εθνική: Δυο στα δυο για την Προοδευτική Αγρινίου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Β Εθνική: Δυο στα δυο για την Προοδευτική Αγρινίου

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η Προοδευτική Αγρινίου, στα πλαίσια της 2ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Κατηγορίας Χάντμπολ Ανδρών (3ος Όμιλος). Απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο όπως αποδείχθηκε η ομάδα του Μ. Αλέξανδρου Φλώρινας οι αθλητές της Προοδευτικής έδειξαν χαρακτήρα και με τη δύναμη της έδρας του Αγρινίου κατάφεραν να πετύχουν τη νίκη με σκόρ 36-27.

Ο αγώνας ξεκίνησε καλά αφού σε άμυνα και επίθεση η απόδοση των παικτών της ομάδας του
Αγρινίου ήταν καλή με αποτέλεσμα να χτίσει μια διαφορά πέντε τερμάτων την οποία διεύρυνε μετά το 20ο λεπτό με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει με σκόρ 18-11.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πολλές χαμένες τελικές προσπάθειες σε συνδυασμό με την χαλάρωση στην άμυνα έδωσαν το δικαίωμα στην ομάδα της Φλώρινας να ψαλιδίσει τη διαφορά και στο 45' του αγώνα να βρίσκεται μόλις 2 τέρματα πίσω στο σκόρ (24-22). Όμως το time out που πήρε ο προπονητής Συράκος Π. σε συνδυασμό με τις αλλαγές που έγιναν σε πρόσωπα και θέσεις έδωσαν και πάλι το ευρύ προβάδισμα στην ομάδα της Προοδευτικής, με το τελικό 36-27 να δίνει μεγάλη βαθμολογική και αγωνιστική ώθηση στην ομάδα του Αγρινίου.


ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 36-27

Α.Σ. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 2015 (Συράκος Παναγιώτης) : Σπυρόπουλος Απ., Λιόκαυτος Κ.(2), Τσακανίκας Β., Τσαμης Φ., Παπαδάκης Δ., Δήμου Χ.(5), Αλεξόπουλος Ευ.(2), Κωνσταντόπουλος Γ.(4), Μαυρέλης Χ.(1), Παπανίκος Δ., (2), Ράικος Σπ.(1), Φωτόπουλος Λ.(1)., Γιαννιώτης Δ.(9), Χαϊμάνης Κ., Ράικος Κ.(6), Συράκος Λ.(2).

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (Ζέγας Στέργιος) : Γεωργόπουλος Ρ.(3), Σίσκος Τ.(10), Κοκώνης Δ.(7), Δήμου Α., Ιωάννου Δ.(2), Μαγγόνας Ι.(4), Πηλίδης Α., Τραίτσης Σ., Ρουφιδης Χ., Κεβρεκίδης Η.(1), Βαραδίνης Ευ.

No comments