Σημαντική η παρουσία της ΟΧΕ στις δράσεις της ΕΘΝΟΑ για την "Ελπίδα" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σημαντική η παρουσία της ΟΧΕ στις δράσεις της ΕΘΝΟΑ για την "Ελπίδα"

ΕΘΝΟΑ ΚΑΙ ΟΧΕ ένωσαν τις δυνάμεις τους στηρίζοντας τον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ» για την εκδήλωση που αφορούσε τα 500 παιδιά από τα Ιδρύματα της Αττικής. Η ΟΧΕ είχε την τιμή και την χαρά να συμμετέχει στους εορτασμούς για την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού.

Η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας αποδέχτηκε την πρόταση να στηρίξει την διοργάνωση του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ για τα 500 παιδιά από τα Ιδρύματα της Αττικής, στο Κτήμα Νάσιουτζικ, στα Σπάτα. Την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος εκπροσώπησαν η Ταμίας Κυριακή Μπακουλοπούλου και το τεχνικό επιτελείο της ΕΑΠ Παναγιώτης Ιατρούδης, Κώστας Κότσιρας, Χριστίνα Τζιακούρη.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ευ Αγωνίζεσθαι- Άννα Πολλάτου» της Ακαδημίας, ήταν εκεί και
εντυπωσίασε όλα τα παιδιά! Η Χριστουγιεννιάτικη ατμόσφαιρα ήταν έντονη και, φυσικά, όλα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί τραγουδώντας όλοι μαζί Χριστουγιεννιάτικα τραγούδια. Αμέσως μετά τα παιχνίδια, τα Ολυμπιακά Αθλήματα, η εικαστική δράση Ολυμπιακών μεταλλίων και ο χορός είχαν την τιμητική τους!

Σε αυτή την υπέροχη δράση έλαβαν επίσης μέρος κερδίζοντας το χαμόγελο των παιδιών, οι: Παύλος Μάμαλος Χρυσός Παραολυμπιονίκης Άρσης Βαρών Ρίο 2016, Κέλλυ Λουφάκη Παραολυμπιακή Πρωταθλήτρια Ξιφασκίας, Νίκη Μπακογιάννη Αργυρή Ολυμπιονίκης Στίβου Ατλάντα 1996, Εύα Χριστοδούλου Χάλκινη Ολυμπιονίκης Ρυθμικής Γυμναστικής Σύδνεϋ 2000, Βασιλική Μηλλούση Πρωταθλήτρια Παγκοσμίων Κυπέλλων Ενόργανης Γυμναστικής, Σταυρούλα Σαμαρά Πρωταθλήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής και αρχηγός ομάδας Ανσάμπλ Ριο2016, Σοφία Παπαδοπούλου Χάλκινη Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας Πεκίνο 2008, Δήμητρα Μαγκανουδάκη Ολυμπιονίκης Ξιφασκίας Αθήνα 2004, Έλενα Πλατάνα Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Πυγμαχίας, Ιλεάνα Κλοκώνη Δ/ντρια Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας,

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και η μασκότ ο «Ακάδημος»!
Πάμε Ψηλά!

No comments