Handball Premier: Πολυτιμότεροι Ι. Αργυρού και Νικολαΐδης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Handball Premier: Πολυτιμότεροι Ι. Αργυρού και Νικολαΐδης

Για την 9η και 10η αγωνιστική της Handball Premier

O Διομήδης Άργους επικράτησε 22-21 του Φιλίππου στη Βέροια για την 9η αγωνιστική με τον Ιούλιο Αργυρού να σκοράρει 8 φορές, αλλά και το γκολ- πέναλτι που έκρινε το αποτέλεσμα στο τελευταίο λεπτό.
Η ΑΕΚ με τον Παναγιώτη Νικολαΐδη να σημειώνει 8 γκολ και να ανατρέπει την εις βάρος της κατάσταση, νίκησε 31-29 τον Αερωπό στην
Έδεσσα για την 10η αγωνιστική.

Οι δύο αθλητές αναδείχθηκαν MVP για τις δύο αγωνιστικές της Handball Premier.

Ο πλέι μέικερ του Διομήδη Ιούλιος Αργυρού σχολίασε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Καταφέραμε να πάρουμε ένα μεγάλο διπλό εναντίον μιας πολύ καλής ομάδας, παίζοντας στις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Να ευχαριστήσω τους προπονητές για την ψήφο τους, αλλά να ευχαριστήσω πιο πολύ την ομάδα μου, τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα τα κατάφερνα και τους αφιερώνω αυτή την διάκριση. Σας ευχαριστώ!»

Ο αριστερός ίντερ της ΑΕΚ Παναγιώτης Νικολαϊδης δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Ήταν ένα ματς που θέλαμε οπωσδήποτε τους βαθμούς. Γενικά βρεθήκαμε σε κακή ημέρα και κινδυνέψαμε να χάσουμε από τον μαχητικό Αερωπό. Στο τέλος δείξαμε πάθος και θέληση. Η νίκη κρίθηκε στις λεπτομέρειες και ήταν ομαδική δουλειά, απλά βρέθηκα εγώ σε κάποιες καίριες στιγμές. Θέλω να μοιραστώ την διάκριση με τους συμπαίκτες μου. Θέλουμε να κλείσουμε την χρονιά με νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, συνεχίζοντας στα καλά αποτελέσματα».

Οι ψηφοφορίες
9η αγωνιστική
Ι. Αργυρού (Διομήδης Άργους) 10
Λευκά 2

10η αγωνιστική
Νικολαΐδης (ΑΕΚ) 6
Κρητικός (ΠΓΣ) 2
Κοκκώνης (ΠΑΟΚ) 1
Παπαδιονυσίου (ΙΕΚ ΞΥΝΗ) 1
Λευκά 2

No comments