Handball Premier: Με τους βαθμούς της νίκης έφυγε από το Αίγιο ο Πανελλήνιος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Handball Premier: Με τους βαθμούς της νίκης έφυγε από το Αίγιο ο Πανελλήνιος

Πέρασαν εύκολα από το Αίγιο οι «Ολυμπιονίκες»

Με κορυφαίους τους περιφερειακούς Κρητικό και Μάτοβιτς, οι οποίοι σημείωσαν 17 γκολ, ο Πανελλήνιος επικράτησε 28-24 του Σεριφάτου στο Αίγιο και συνεχίζει να βρίσκεται σταθερά μέσα στην πρώτη εξάδα, αλλά και πολύ κοντά στην τετράδα του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι είχαν πολλές απουσίες και εκτός από την μείωση του σκορ σε 20-22 στο 50’ δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν περισσότερο και να διεκδικήσουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Δηλώσεις

Παπανικολάου(Σεριφάτο): «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανελληνίου για τη νίκη. Έγινε ένας πάρα πολύ καλός αγώνας. Παρά τις ελλείψεις ου είχαμε εμείς, νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε και το παλέψαμε όσο μπορούσαμε. Συνεχίζουμε και θα δώσουμε ότι μπορούμε στα επόμενα παιχνίδια που έρχονται, προσπαθώντας φυσικά να ενισχύσουμε και την ομάδα στο μεταγραφικό παζάρι  που γίνεται τώρα τον Δεκέμβριο. Συγχαρητήρια και πάλι στον Πανελλήνιο αλλά και στα δικά μας παιδιά που αγωνίσθηκαν και έδωσαν ότι μπορούσανε και ακόμα περισσότερο.»

Ερώτηση: Θετικό ή αρνητικό το πρόσημο για τον πρώτο γύρο;

«Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει άλλη μία νίκη  μέσα στο Αίγιο. Η ομάδα είναι καινούργια και θέλει να βρει τα πατήματα της. Αλλάξαμε και προπονητή, ενώ κάποιοι παίκτες φύγανε και κάποιοι άλλοι θα έρθουνε. Θέλω να είμαι αισιόδοξος για τον δεύτερο γύρο».

Ζαραβίνας: «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Η προσπάθεια που κάνει το Αίγιο είναι πραγματικά αξιοσέβαστη. Έχει επενδύσει στο άθλημα και εύχομαι να πραγματοποιήσει τον στόχο του. Εμείς ερχόμασταν σε μία χρονική στιγμή που από τη μία είχαν την απουσία του Στόσιτς, λόγω της κόκκινης κάρτας που είχε δεχτεί στον προηγούμενο αγώνα αλλά αυτό τελικά δεν τους επηρέασε αφού ο αντίστοιχος παίκτης στην θέση του ήταν εξίσου πολύ καλός.

Ενώ ερχόμασταν και σε μία στιγμή όπου είχε γίνει μία αλλαγή προπονητή στο Σεριφάτο και πάντα αυτές οι αλλαγές ευνοούν την ομάδα, αφού υπάρχει πάντα συσπείρωση και καλό κλίμα. Για εμάς ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Είμαι ευχαριστημένος για 45 λεπτά, εκεί όπου άνοιξε το σκορ και έφτασε μέχρι 7 γκολ διαφορά αλλά νομίζω ότι και εκεί ήμασταν λίγο επιπόλαιοι. Νομίζαμε ότι τελείωσε το ματς και δεν ήμασταν σκληροί στην άμυνα. Δεχτήκαμε κάποια σουτ, τα οποία μπορούν να μπουν αλλά όχι χωρίς πίεση.

Παρ όλα αυτά στις κρίσιμες στιγμές, ξέραμε τι ζητάγαμε στο γήπεδο, μείναμε προσηλωμένοι στο σχέδιο που είχαμε και ξανά πήραμε τη διαφορά, με αποτέλεσμα να πάρουμε το αποτέλεσμα.»



ΣΕΡΙΦΑΤΟ ΑΙΓΙΟΥ- ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 24-28
Τα πεντάλεπτα: 1-2, 3-5, 5-7, 7-11, 8-12, 11-15 (ημχ.), 13-17, 13-21, 16-21, 20-22, 21-24, 24-28
ΣΕΡΙΦΑΤΟ: Νομικός 2, Αλεξόπουλος, Τσεύλικος 2, Φάμπατς 9, Μούγιτς 5, Στούμπης 2, Ξηρός, Μανούσος, Μαγκαφουράκης, Κολοκυθάς, Μπεκιάρης, Κμπιλασβίλι 4, Ζάτσε, Γιούπης.

ΠΓΣ (Γιώργος Ζαραβίνας): Τζανακάκης, Παπαπούλιος 2, Κρητικός 10, Κωστούλας, Μάτοβιτς 7, Μπαρίκος, Ασβεστάς, Χειβιδόπουλος, Σαμαράς 1, Βλαχοθανάσης, Τσακουρίδης 3, Στούμπης 2, Παπαδόπουλος, Τσάτσας, Ζαχάρης 2, Χελιώτης 1.
Διαιτητές: Βήτας- Σκλαβενίτης, Δίλεπτα: 3-4, Πέναλτι: 2/3-3/3

φωτό- συνέντευξη τύπου aigioallsports.gr

No comments