Ολοκληρώθηκαν τα «Κεκρωπάκια 2017» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ολοκληρώθηκαν τα «Κεκρωπάκια 2017»

Ο Αθλητικός Σύλλογος Κορωπίου «Γ.Σ. Παπασιδέρης» διοργάνωσε με επιτυχία το τουρνουά για ομάδες mini handball με την ονομασία «Κεκρωπάκια 2017» το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Ιανουαρίου στο κλειστό Δημοτικό γυμναστήριο Κορωπίου. Το τουρνουά ήταν υπό την αιγίδα της ΕΣΧΑ καθώς πληρούσε όλους τους απαραίτητους όρους. Εκτός από τον ΑΣ Παπασιδέρης που αγωνίστηκε με 3 ομάδες έλαβαν μέρος οι ομάδες των Βριλησσίων, των εκπαιδευτηρίων Δούκα, του ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ και του Άρη Νικαίας. Η ομάδα του Διομήδη Άργους δεν κατάφερε να παρευρεθεί λόγω της κακοκαιρίας. Συνολικά έγιναν 21 αγώνες σε 2 ημέρες έτσι ώστε να παίξουν όλοι με όλους.

Νικητής αναδείχθηκε η ομάδα του Κορωπίου με 12 βαθμούς (6 νίκες) με δεύτερη την ομάδα των
εκπαιδευτηρίων Δούκα με 9 βαθμούς (4 νίκες 1 ισοπαλία 1 ήττα) και την τρίτη θέση κατέλαβε η ομάδα ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ επίσης με 9 βαθμούς(4 νίκες 1 ισοπαλία 1 ήττα). Η δεύτερη και η τρίτη ομάδα εκτός από την ισοβαθμία ήταν ισόπαλες και στο μεταξύ τους παιχνίδι με σκορ 24-24 και έτσι για την τελική κατάταξημέτρησε η διαφορά τερμάτων. Τους αγώνες διεύθυναν οι διαιτητές κ. Σκαπέρας και Σπηλιωτάκος του Συνδέσμου Διαιτητών Χειροσφαίρισης Αττικής.

Αθλητές και γονείς έφυγαν ευχαριστημένοι και το ραντεβού ανανεώνεται για την επόμενη χρονιά καθώς ο Αθλητικός Σύλλογος Κορωπίου «Γ.Σ. Παπασιδέρης» θα εντάξει το τουρνουά στο αθλητικό ημερολόγιο της Ο.Χ.Ε. και θα το διοργανώνει κάθε χρόνο. Στην τελετή απονομής βραβεύτηκαν όλες οι ομάδες για την συμμετοχή τους ενώ όλοι οι μικροί αθλητές και αθλήτριες έλαβαν δίπλωμα συμμετοχής. Τις απονομές έκαναν ο Δήμαρχος Κορωπίου κ. Δημήτρης Κιούσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Ντούνης, ο Γενικό Γραμματέας της ΕΣΧΑ κ. Δημήτρης Σταυρακάκης και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου κ. Σουρλαντζής και Κυριάκου.




No comments