Α2 ανδρών: Δύσκολη νίκη για τον Ιωνικό επί της Αναγέννησης Βύρωνα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Α2 ανδρών: Δύσκολη νίκη για τον Ιωνικό επί της Αναγέννησης Βύρωνα

Στο κλειστό γήπεδο της Ν. Φιλαδέλφειας 250 θεατές παρακολούθησαν το παιχνίδι μεταξύ του Ιωνικού ΝΦ και της Αναγέννησης Βύρωνα για την 10η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2 ανδρών. Η ομάδα του Φουντεδάκη εμφανίστηκε με νέα πρόσωπα και μπήκε αποφασισμένη να πάρει την νίκη. Το πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο και τελείωσε με τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 10 - 10.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας συνέχισε στο ίδιο τέμπο. Το τελευταίο δεκάλεπτο ο Ιωνικός ΝΦ βρήκε λύσεις με καλή άμυνα και σωστά τελειώματα στην επίθεση, κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ και να κερδίσει τον αγώνα με 22 - 21.

Το Δ.Σ. του Ιωνικού, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον προπονήτη Βαγγέλη Μαντζόπουλο
για την απώλεια της μητέρας του

Δηλώσεις για το παιχνίδι, έκανε ο παίχτης του Ιωνικού Νικόλαος Μαυροφρύδης:

"Κατ' αρχάς να πω καλή χρονιά σ' όλους με υγεία πάνω απ' όλα! Όσον αφορά το ματς γενικά ήταν ένα καλό παιχνίδι μ' έναν πολύ σκληροτράχηλο αντίπαλο και το οποίο κρίθηκε στο ποιος το ήθελε πιο πολύ και πιστεύω ότι η δικιά μου ομάδα έβγαλε αυτό το πάθος για να πάρει την νίκη στο τέλος! Στο 1ο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά. Λίγο το άγχος που είχαμε λίγο τα δικά μας λάθη επέτρεψαν στην Αναγέννηση να πάρει ένα προβάδισμα 2 τερμάτων όμως από το 15' και μετά ισόρροπήσαμε, βρήκαμε λύσεις σε άμυνα και επίθεση και έτσι πήγαμε ισόπαλοι στο ημίχρονο! Στα αποδυτήρια με τα παιδιά είπαμε οτι αυτό το ματς πρέπει να το πάρουμε και έτσι μπήκαμε πιο αποφασισμένοι  για την νίκη και και παρόλο που ήμασταν κοντά στο σκορ πιστεύω ότι ελέγχαμε πλήρως τον αγώνα και στο τέλος ήμασταν εμείς που χαμογελάσαμε! Τέλος να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για το πάθος και τη θέληση που βγάλαμε και αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στο κόουτς Βαγγέλη Μαντζόπουλο ο οποίος δεν κατάφερε να κάτσει στο πάγκο σήμερα λόγω του ξαφνικού χαμού της μητέρας του!"

Πως αισθάνθηκες που έπαιξες στο γήπεδο αυτό μετά από τόσα χρόνια;

"Για το πώς ένιωσα μετά από καιρό για μένα είναι τιμή να φοράω αυτή τη φανέλα με την οποία μεγάλωσα χαντμπολικά και να υπηρετώ αυτό το μεγάλο σωματείο που λέγεται Ιωνικός!"

 ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ 22-21
Τα πεντάλεπτα: 1-3, 3-4, 7-5, 8-7, 9-10, 10-10 (ημχ.), 13-13, 15-15, 17-17, 18-18, 20-18, 22-21.

Ιωνικός ΝΦ (ΦΟΥΝΤΕΔΑΚΗΣ): ΚΥΡΚΙΣΣΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ, ΒΙΔΑΚΗΣ (2), ΓΑΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ (1), ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ (3), ΜΠΙΛΟΣ, ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ (5), ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ (2), ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗΣ (2), ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΤΣΑΓΚΟΓΕΩΡΓΑΣ (2), ΒΕΖΥΡΗΣ (2), ΜΑΥΡΟΦΡΥΔΗΣ (3), ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ,.

Αναγέννηση Βύρωνα (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ): ΖΑΓΓΑΝΑΣ, ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΤΣΕΡΠΕΣ, ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΞΕΣΦΙΓΓΗΣ, ΓΚΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ (3), ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ (1), ΟΣΣΙΝΟ (5), ΤΖΑΝΟΣ, ΚΑΛΛΟΝΙΑΤΗΣ, ΣΙΑΤΙΡΛΗΣ (4), ΧΙΩΤΕΛΗΣ (7), ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (1), ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.

No comments