Το αναδείξαμε και το πετύχαμε. Το παγκόσμιο από σήμερα στη Nova - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το αναδείξαμε και το πετύχαμε. Το παγκόσμιο από σήμερα στη Nova

Οι Έλληνες φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθούν από σήμερα την μεγάλη γιορτή του αθλήματος από τα γήπεδα της Γαλλίας

Ύστερα από την ανάδειξη του θέματος της τηλεοπτικής μετάδοσης του Παγκοσμίου πρωταθλήματος από το ιστολόγιο μας, ακολούθησε μεγάλη αναστάτωση στην ΟΧΕ, αφου η αποδοκιμασία ήταν καθολική. Τελικά αποδείχθηκε ότι και ο Άγιος φοβέρα θέλει και ότι η επιχειρηματολογία του ιστότοπου μας, αποδείχθηκε πέρα για πέρα αληθής!!!

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος με προσωπικές και συντονισμένες ενέργειες του Αντιπροέδρου της Στέφανου Σταμούλη και του ειδικού συνεργάτη Παναγιώτη Τραικόγλου, οι οποίοι σε αντίθεση με άλλους υψηλά ιστάμενους που έψαχναν εξιλαστήρια θύματα, σπατάλησαν δημιουργική ενέργεια από το ίδιο μόλις απόγευμα που το θέμα έγινε γνωστό από το ιστολόγιο μας, για να φτάσουμε σήμερα, στα καλά νεα της ανακοίνωσης της συμφωνίας για την μετάδοση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χάντμπολ Ανδρών του 2017 που διεξάγεται στη Γαλλία με την ψηφιακή πλατφόρμα της ΝOVA και τα συνδρομητικά κανάλια Νοvasports.

Από σήμερα 16 Ιανουαρίου 2017 έως και 29 Ιανουαρίου 2017, οι Έλληνες φίλαθλοι για πρώτη φορά
μετά το Παγκόσμιο του 2005 στην Τυνησία (είχε μεταδοθεί πάλι από την NOVA) θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την κορυφαία διοργάνωση του αθλήματος με -τουλάχιστον- δύο ζωντανές μεταδόσεις ανά ημέρα.

Με αυτή την συμφωνία δίνεται η δυνατότητα για την πληρέστερη προβολή του χάντμπολ με τις καλύτερες προϋποθέσεις από την κορυφαία αθλητική ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα και τα συνδρομητικά κανάλια Novasports.



No comments