Περαστικά Θάνο Κωστακίδη (vid) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Περαστικά Θάνο Κωστακίδη (vid)

Πολύ σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του Θάνου Κωστακίδη στο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο. Ο διεθνής playmaker του Φιλίππου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε ακινησία με νάρθηκα, ύστερα από διπλό κάταγμα στην οσφυική μοίρα.


Οι γιατροί συνέστησαν δυο εβδομάδες ακινησία και θα επανεκτιμήσουν εκ νεου,  την κατάσταση.

Ευχόμαστε στον Θάνο, να σταθεί σύντομα όρθιος και ο τραυματισμός αυτός να αποτελέσει μια μικρή άσχημη παρένθεση στη ζωή του και στην αθλητική σταδιοδρομία του.







ΥΓ: Σκέφτηκα πολύ να βάλω τη φάση που είναι πραγματικά σοκαριστική. Αποφάσισα να τη βάλω για να αποτελέσει στη συνέχεια, παράδειγμα προς αποφυγή για τα υπόλοιπα παιδιά και όχι για να στοχοποιηθεί ενα άλλο νεο παιδί, που έκανε μια εντελώς ακατανόητη και αψυχολόγητη ενέργεια. Επειδή είμαστε άνθρωποι και στη ζωή μας κάνουμε ανοησίες και λάθη για τα οποία μετανοιώνουμε πικρά και θα ευχόμαστε να μην είχαν συμβεί, θεωρώ αυτονόητο, ότι η έννοια ΟΛΩΝ μα ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως είναι να στείλουμε την συμπάθεια και την θετική μας ενέργεια στο Θάνο και ότι αυτό είναι το ΜΟΝΟ ζητούμενο. Για το λόγο αυτό θα απενεργοποιηθούν τα σχόλια σε αυτή την ανάρτηση.


No comments