Α2 ανδρών: "Εκλεψε" τη νίκη από το Θρίαμβο ο Λεωνίδας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Α2 ανδρών: "Εκλεψε" τη νίκη από το Θρίαμβο ο Λεωνίδας

Σε ένα δυνατό μάτς στο Μετς ο Λεωνιδας έκλεψε κυριολεκτικά την νίκη απο την ομάδα του Θριάμβου που είχε πιστέψει οτι θα έφευγε με το ροζ φύλλο του αγώνα αφού προηγήθηκε στο σκορ 50 δεύτερα  πριν τη λήξη 24-23, αλλα δύο πιεστικές άμυνες και δύο γρήγορα γκολ έδωσαν την πολύτιμη νίκη στην ομάδα των Αγίων Αναργύρων, που στην τελευταία επίθεση των γηπεδούχων έπαιξαν την τέλεια άμυνα μην αφήνοντας τους αντιπάλους καν να σουτάρουν.

Τα πολλά δίλεπτα το σκληρό παιχνίδι οι συνεχείς διαμαρτυρίες, δεν άφησαν το παιχνίδι να εχει ρυθμό ο Θρίαμβος εμφανίστηκε διαβασμένος και διψασμένος για την νίκη σε αντίθεση με την ομάδα
του Λεωνίδα που φάνηκε κουρασμένη και χωρίς λύσεις αλλα παρόλα αυτά στην κρίσιμη στιγμή δεν παράτησε το ματς και πήρε μία νίκη που την κρατάει εντός στόχων.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΛΕΩΝΙΔΑΣ 24-25
5λέπτα: 4-5, 5-6, 9-7, 9-8, 9-11, 12-12, 14-13, 17-14, 19-18, 21-19, 22-22, 24-25

ΠΑΟ Θρίαμβος Αθηνών: Μπανιάς. Χριστοδούλου (4). Μίχος. Κρεμόνας (3). Τριανταφυλλου (1). Σικιαρίδης. Αγγελης (2). Διάρας (9). Λάλας (5). Σκυφτος. Θεοδοσοπουλος. Κυριακούλιας Παπούλιας
Προπονητής: Δρεττας Νικόλαος

Α.Ο.Λεωνιδας Αγίων Αναργύρων: Αντωνιαδης. Μπιλος (1). Παρασχης (5). Κολλυρης (1). Προκοπιου. Τσελος (6). Οικονομιδης. Σοφικιτης. Τσακουλης (1). Γκικας. Τσαουσης (2). Θανος (2). Γιαννοπουλος (4). Μανδυλαρας (1). Φίλης. Γουναρας (2).
Προπονητής:Αθανασιαδης Δημητρης

Δίλεπτα: 10-7.  Πέναλτι: 6/7  1/4
Διαιτητές: Κουτσός-Μπράμου

Για το παιχνίδι ο προπονητής των φιλοξενουμένων Δημήτρης Αθανασιάδης δήλωσε: "Δύσκολη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που φάνηκε οτι την ήθελε περισσότερο απο εμάς,κακό παιχνίδι ποιοτικά και δυστυχώς η ομάδα μας είναι υπεύθυνη γι αυτό αφού ποτέ σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κατάφερε να βρει ρυθμό κάνοντας ενα απο τα χειρότερα παιχνίδια της.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες πρέπει να κάνουμε restart να αφήσουμε πίσω τις ήττες στα ντέρμπι η ομάδα ειναι εντός στόχων και δεν μπορεί να παρουσιάζει αυτό το θέαμα. Ζητάω συγνώμη απο τον κόσμο μας για την κακή παρένθεση το πρωτάθλημα εχει δρόμο ακόμη πρέπει να δώσουμε πολλά παραπάνω για να ήμαστε ευχαριστημένοι,βάζουμε το κεφάλι κάτω και προχωράμε μπροστά."

Από την πλευρά του ο παίχτης του Λεωνίδα Αντώνης Γκίκας δήλωσε:  "Ίσως το χειρότερο παιχνίδι που έκανε η ομάδα στην φετινή σεζόν. Μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος. Στην αρχή του δευτερου ημιχρόνου παίζοντας κάπως καλύτερη άμυνα ροκανισαμε την διαφορα απο το μειον 4 στο μηδέν.ο αγώνας είχε πολυ νευρικοτητα σε όλη τη διάρκεια του που σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο παίζαμε και οι δυο ομάδες με τέσσερις η πεντε παιχτες. Ειμαι χαρούμενος για την νίκη αυτή παρόλο που μπορεί να μην την αξιζαμε. Συγχαρητήρια στον θρίαμβο για την προσπάθεια που κατέβαλε. Κρατάμε τη νίκη και προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Κερατσινίου."

No comments