Το παιχνίδι της εβδομάδας: Ασταμάτητος ο ΙΕΚ Ξυνή πέρασε και από τον ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το παιχνίδι της εβδομάδας: Ασταμάτητος ο ΙΕΚ Ξυνή πέρασε και από τον ΠΑΟΚ

«Κλείδωσε» την πρωτιά ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ μετά το μεγάλο «διπλό» επί του ΠΑΟΚ

Ένα βήμα πιο κοντά στην πρωτιά και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ είναι ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ μετά την μεγάλη νίκη του με 22-21 επί του ΠΑΟΚ στο «Σπίτι του Χάντμπολ», η οποία ήταν η 10η συνεχόμενη στο πρωτάθλημα!

Η ομάδα της Νέας Ιωνίας έκανε στο φινάλε την ανατροπή και πήρε το δίποντο με δύο τέρματα του Παπακυπριανού (57’ και 58’) και ενώ ο Μαστορογιάννης είχε κάνει το 21-20 στο 56’. Πολύ καλή παρουσία, ειδικότερα στο τελευταίο δεκάλεπτο είχε και ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Κώστας Τσιλιμπάρης.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα για τον «δικέφαλο» του Βορρά που απομακρύνθηκε 9 πόντους
από την κορυφή, ενώ έχει τεθεί σε κίνδυνο ακόμα και η συμμετοχή του στα πλέι οφ, αφού ΑΕΚ, Πανελλήνιος και Φίλιππος βρίσκονται πλέον σε... απόσταση αναπνοής.

«Είναι μεγάλη νίκη γιατί είναι μεγάλος ο αντίπαλος. Τώρα γίνεται ακόμη πιο δύσκολος είναι ο αγώνας το ερχόμενο Σάββατο στο κύπελλο. Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους γιατί στο κύπελλο θα είναι ένα άλλο, διαφορετικό παιχνίδι», σχολίασε ο τεχνικός του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Παναγιώτης Ιατρούδης, αναφερόμενος και στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων που θα κρίνει την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ανδρών.

ΠΑΟΚ- ΙΕΚ ΞΥΝΗ 21-22
Τα πεντάλεπτα: 3-1, 6-3, 7-7, 8-8, 10-10, 12-12 (ημχ.), 15-13, 15-14, 15-17, 17-19, 20-20, 21-22
ΠΑΟΚ (Νίκος Γεωργιάδης): Λοΐζος, Πετρίδης, Οικονόμου, Κυπραίος, Παλάσκας 1, Βεσελίνοβιτς 5, Μαστορογιάννης 3, Γρηγοριάδης 2, Νικολαΐδης, Τσίλης 2, Αραμπατζής 4, Μπαντής, Σανίκης 4, Ζάγκας, Αποστόλου, Ορφανουδάκης.
ΙΕΚ ΞΥΝΗ (Παναγιώτης Ιατρούδης): Τσακνής, Κωστακίδης, Λαδάκης 1, Αργυράκης, Γκέρτσος, Μελετάκος, Αλβανός 9, Παπαδιονυσίου 3, Παπακυπριανού 9, Λεωνίδας, Τσιλιμπάρης, Λιόλιος, Χάλαρης, Κεδέρης
Διαιτητές: Πατιός- Τσιάνας, Παρατηρητής: Χατζηγεωργίου
Δίλεπτα: 5-5, Πέναλτι: 1/3 – 5/5

No comments