ΑΕ Λήμνου: "Βάζουμε τέλος στον εμπαιγμό. Φτάνει πια" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΕ Λήμνου: "Βάζουμε τέλος στον εμπαιγμό. Φτάνει πια"

Μετά τον ΑΟ Μυτιλήνης και τον Αίαντα, ήρθε η σειρά του Παπάδου Γέρας να μην ταξιδέψει στη Λήμνο για τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα του γειτονικού νησιού στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, γεγονός που προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις. Με επιστολή της προς τον Πρόεδρο ΤΕ Χειροσφαίρισης Λέσβου, η ΑΕ Λήμνου ανακοίνωσε την απόφασή της να αποχωρήσει από τη διοργάνωση, μη θέλοντας να συμμετέχει ποτέ ξανά σε ένα πρωτάθλημα - παρωδία, κατηγορώντας τις ομάδες της Λέσβου (πλην του Πολιχνίτου) για απαξίωση.

Στην επιστολή της, η ΑΕ Λήμνου επισημαίνει πως δεν σκοπεύει να αγωνιστεί ποτέ ξανά με ομάδες της Λέσβου στον ίδιο όμιλο, αναμένοντας να ζητήσει από την ΟΧΕ την τοποθέτησή της σε όμιλο της βόρειας Ελλάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα και το τι συμβαίνει στον συγκεκριμένο όμιλο, είχε επισημανθεί από καιρό σε άρθρο του sportlesvos.gr και να υπενθυμίσουμε ότι τα συγκεκριμένα σωματεία αποτελούν το 8%-10% του σώματος που εκλέγουν διοίκηση στην ΟΧΕ.

Ακολουθεί η επιστολή:


"Α.Ε ΛΗΜΝΟΥ ΤΜΗΜΑ HANDBAL

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΟΧΕ
                         Πρόεδρο Τοπικής επιτροπής Χειροσφαίρισης
                         Σωματεία: Παπάδου Γέρα, ΑΟΜ, ΑΙΑΝΤΑ, Πολιχνίτου

Κύριοι, με λύπη μας πληροφορηθήκαμε ότι η ομάδα του Παπάδου Γέρα αδυνατεί να κατέβει στο παιχνίδι του Σαββάτου 25/2/2017. Το παιχνίδι αυτό είχε αναβληθεί ακόμη μία φορά και με κατανόηση αποδεχθήκαμε το αίτημα για τη μετάθεσή του  για αύριο ώστε να διευκολύνουμε την πραγματοποίηση του, αλλά και γενικότερα ενός πραγματικού ανταγωνιστικού και με πολλά παιχνίδια πρωταθλήματος,  και όχι μιας ‘’παρωδίας’’ την οποία είμαστε υποχρεωμένοι να παρακολουθούμε εδώ και τέσσερα χρόνια.

Η προσπάθεια της  Α.Ε.Λ είναι μεγάλη ώστε να δώσει στον όμιλο του Βορείου Αιγαίου μια επανεκκίνηση του αθλήματος που τόσο αγαπάμε αλλά δυστυχώς δεν ακολούθησαν οι ομάδες της Μυτιλήνης Παπάδου Γέρας,  Α.Ο.Μ, Αίαντας με μοναδική εξαίρεση και ταυτόχρονα  πολύ ευχάριστη έκπληξη την ομάδα του Πολιχνίτου με την οποία έχουμε κοινό τρόπο να βλέπουμε την ανάπτυξη του αθλήματος.

Η απαξίωση της ομάδας μας με τη μη έλευση των Μυτιληνιών  ομάδων, εκτός του Πολιχνίτου, στο νησί της Λήμνου, μας οδηγεί στην οριστική μας απόφαση να μη λάβουμε μέρος ξανά σε πρωτάθλημα με τις εν λόγω ομάδες και να προωθήσουμε το αίτημά μας για τη συμμετοχή μας σε όμιλο της βορείου Ελλάδος γεγονός που και το νησί το ίδιο θα ωφελήσει.

Τέλος καλούμε την ομοσπονδία μας να πάρει θέση για όλα αυτά και να βάλει αυστηρά όρια ώστε να προστατεύσει ομάδες όπως τη δική μας που επιτελούν σοβαρό έργο στην ανάπτυξη του handball έχοντας 55 παιδιά στα ηλικιακά τμήματά μας και 15 στο ανδρικό τμήμα μας και αγωνιζόμαστε σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες φυσικές αλλά και οικονομικές  λόγω των πολλών και δύσκολων μετακινήσεων ( εμείς τέσσερις μετακινήσεις και αυτοί μόνο μία). Πρέπει να μπει ένα τέλος στον εμπαιγμό και εμείς το βάζουμε τώρα.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Πετρίδου Κατερίνα
Υπεύθυνη τμήματος Handball ΑΕΛ"


No comments