Θα διεκδικήσει τον τίτλο της η Νεα Ιωνία (βίντεο) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Θα διεκδικήσει τον τίτλο της η Νεα Ιωνία (βίντεο)

Στον τελικό του Κυπέλλου η Νέα Ιωνία για 11η φορά στην ιστορία της

Ολοκληρώθηκε ο 1ος ημιτελικός του 15ου F4 Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών στο κλειστό γυμναστήριο Καματερού με την Νέα Ιωνία να κάνει επίδειξη δύναμης κερδίζοντας 38-15 την ομάδα του Πανοράματος.
Ο ΟΦΝΙ προκρίθηκε για 11η φορά στον τελικό του θεσμού, όπου αύριο (15:00) θα αντιμετωπίσει τον νικητή του 2ου ημιτελικού KIPARISSIS ΓΑΣ Καματερού- Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου για 4η φορά στην ιστορία της.

HONDA ΠΑΝΟΡΑΜΑ- ΟΦΝ ΙΩΝΙΑΣ 15-38

Τα πεντάλεπτα: 6-6, 2-8, 3-13, 3-17, 3-21, 4-23 (ημχ.), 5-25, 8-29, 10-33, 12-36, 14-37, 15-38
ΠΑΝΟΡΑΜΑ (Βασίλης Σκανδάλης): Ποιμενίδου 2, Αναστασιάδου 1, Παπαβασιλείου, Γκάτζιου 4, Κούπα, Ιωαννίδου, Αθανασοπούλου 1, Χαριτάκη, Αμανατίδου, Τσολοζίδου, Κρίτζαλη 1, Κωστοπούλου 3, Καραβέλη, Καρσανίδου 3, Λούρη.

ΟΦΝΙ (Ναϊσίδου- Ζιβούλοβιτς): Κεπεσίδου, Μανιά 4, Αργυροπούλου 3, Μίλασιτς 3, Παπανικολάου 2, Πάπα 4, Ζυγούρα 6, Μακρή, Τσάκαλου 3, Χρυσή 2, Διακογιάννη 2, Κοντοστεργίου 1, Σαραντάκου 1, Ζηνωνίδου 2, Χρονοπούλου 1, Στουγιαννίδου 4.

Διαιτητές: Τσάμος- Φωκίτης, Παρατηρητής: Νικολίτσας
Δίλεπτα: 4-5, Πέναλτι: 2/2-3/3.

Δηλώσεις
Σοφία Ναϊσίδου (προπονήτρια ΟΦΝΙ): «Είχαμε ενέργεια σε όλο το ματς, ακόμα και όταν κάναμε αλλαγές, ο ρυθμός μας παρέμεινε σταθερός. Κάναμε το πρώτο βήμα, αλλά όχι το τελευταίο που πρέπει να κάνουμε αύριο στον τελικό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες, μετριοπαθείς και να σεβαστούμε τον κάθε αντίπαλο. Συγχαρητήρια στο Πανόραμα για την παρουσία του εδώ και την δουλειά που κάνει με τις μικρές αθλήτριες».

Κατερίνα Μανιά (αθλήτρια ΟΦΝΙ): «Μπήκαμε από αρχή πολύ δυνατά, σημειώσαμε πολλά γκολ και αποκτήσαμε διαφορά ασφαλείας. Στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε πολύ χρόνο συμμετοχής και εμείς οι μικρότερες. Κερδίσαμε δίκαια και τώρα κοιτάμε τον τελικό, έχοντας στόχο το τρόπαιο».

Βασίλης Σκανδάλης (προπονητής HONDA Πανόραμα): «Δεν καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Ίσως μας επηρέασε και το αυθημερόν ταξίδι. Η Νέα Ιωνία είναι πρωταγωνίστρια, εμείς έχουμε άλλους στόχους, όπως είναι η παραμονή στην κατηγορία. Κρατάμε την παρουσία μας για πρώτη φορά σε ένα Φάιναλ Φορ».

Ελένη Ποιμενίδου (αθλήτρια HONDA Πανόραμα): «Ξέραμε ότι είχαμε δύσκολο έργο απέναντι στην Νέα Ιωνία. Βρίσκονται σε διαφορετικό επίπεδο από την ομάδα μας που αποτελείται κυρίως από νεαρά κορίτσια. Ο δικός μας στόχος στη σεζόν είναι η παραμονή στην κατηγορία»


No comments