Διαμαρτυρία προς την ΕΣΧΑ γονέων αθλητριών του Λεωνίδα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διαμαρτυρία προς την ΕΣΧΑ γονέων αθλητριών του Λεωνίδα

Επιστολή διαμαρτυρίας μας έστειλαν γονείς αθλητριών του Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων, εξαιτίας της αναβολής των προγραμματισμένων αγώνων της ΕΣΧΑ, στο γήπεδο του Καματερού, το οποίο όμως ετοιμαζόταν πυρετωδώς για το φάιναλ φορ γυναικών την ίδια ημέρα. Ακολουθεί αυτούσια η επιστολή:

"Παράδειγμα ελληνικής νοοτροπίας, οργάνωσης και επίβλεψης !!!! το Σάββατο 18/2/17 στο Καματερό πριν από τη γιορτή του final 4 του Κυπέλλου Γυναικών στο handball.

Πραγματικά ντροπή για τους υπευθύνους. Έφεραν (ΟΧΕ) από την Παρασκευή το taraflex στο κλειστό
γήπεδο του Καματερού εν όψη της διοργάνωσης, το τοποθέτησαν όπως όπως κι έφυγαν...ΚΑΝΕΙΣ (ούτε ΟΧΕ, ούτε ΕΣΧΑ, ούτε Δήμος) δεν τους έλεγξε...το παράτησαν κι έφυγαν αδιαφορώντας για το γεγονός οτι την επομένη, Σάββατο 18/2 είχαν προγραμματιστεί αγώνες για τα ηλικιακά από την ΕΣΧΑ.

Μικρά παιδιά αγόρια και κορίτσια κλήθηκαν να παίξουν σε ένα επικίνδυνο δάπεδο γεμάτο κόλλες σε μια επίδειξη αδιαφορίας ανικανότητας και ανοργανωσιάς. Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες ξύπνησαν πρωί πρωί με τη προσδοκία του αγώνα σε γήπεδο με διαστάσεις σωστές για Handball και δάπεδο με taraflex που για πρώτη φορά στη ζωή τους θα πατούσαν. Αντί γι αυτό συνάντησαν ένα γήπεδο με το δάπεδο γεμάτο κόλλες και λακκούβες. Συνάντησαν τρεις, τέσσερις ανθρώπους να προσπαθούν φιλότιμα όσο και απεγνωσμένα, με βενζίνες και χημικά, να βγάλουν τις κόλλες περίπου 10 το πρωί μισή ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη των αγώνων, έχοντας δημιουργήσει αποπνικτική ατμοσφαίρα.

Και ενώ κατέφθαναν οι ομάδες του Αρη Νίκαιας και του ΓΑΣ Καματερού να παίξουν συναντούσαν ένα γήπεδο χάλια... ένας προσπαθούσε να βιδώσει τα τέρματα... ένας άλλος να βάλει τα δίχτυα...η κα Μαρίνα του κυλικείου είχε αφήσει όλα τα άλλα και προσπαθούσε κι αυτή να βοηθήσει.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ... φυσικά ο διαιτητής ανέβαλε για λόγους ασφαλείας τους αγώνες.. Απογοήτευση ...για τα παιδιά του αθλήματος ...για τους γονείς που αγαπούν αυτό το άθλημα...και ειδικά για εμάς τους γονείς των αθλητριών του Λεωνίδα που μετά την κοροϊδία του κλειστού γηπέδου των Αγίων Ανάργυρων, τη συνεχή ταλαιπωρία του να ψάχνουμε ώρες για προπονήσεις και αγώνες, βιώσαμε και αυτό το ανείπωτο φιάσκο.

ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ;
ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ;
Όλοι μαζί αθλητές, γονείς, προπονητές, διαιτητές!!!!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΡΙΜΑ...
ΔΕ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΤΕ.

Κοσμετάτος Παύλος, Δεσποτίδης Μανόλης, Φάκας Ηλιας, Μπανασης Ιωαννης, Αρπατζανης Αποστολης, Δευτεραίου Βικυ Δεδες Περικλης, Τερνιωτης Ιωαννης, Σαντοριναίος Κυριακος, Πλώτας Παναγιώτης.

ΥΓ Συγχαρητήρια για την υπόλοιπη διοργάνωση που υπήρξε πραγματική διαφήμιση για το άθλημα!!!...τουλάχιστον για τη δεύτερη μέρα αφού την πρώτη μέρα ήμασταν όλοι τόσο απογοητευμένοι και εκνευρισμένοι που κανείς μας δεν πάτησε το πόδι του στο γήπεδο!!!!"

No comments