Ο Φίλιππος Βέροιας στο πλευρό των ατόμων με ειδικές δεξιότητες - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Φίλιππος Βέροιας στο πλευρό των ατόμων με ειδικές δεξιότητες

Σε μια έκφραση αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθησίας, ο Φίλιππος Βέροιας «αγκάλιασε» και έμπρακτα το Κέντρου Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων (ΚΕΜΑΕΔ) Βέροιας, σε μια αμοιβαία στήριξη και συμπόρευση.

Το μεσημέρι της Παρασκευής. σε μια συμβολική, αλλά και ουσιαστική κίνηση, το τμήμα χαντμπολ του Φιλίππου έκοψε την πίτα του στις εγκαταστάσεις του ΚΕΜΑΕΔ Βέροιας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βέροιας, μέλη της Διοίκησης και προπονητές του Συλλόγου. Στην έναρξη της εκδήλωσης ανακοινώθηκε και επισήμως η έναρξη συνεργασίας και στήριξης του Φιλίππου στο ΚΕΜΑΕΔ Βέροιας.

Πρόκειται για μια συνεργασία η οποία προτάθηκε και υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία των Προέδρων
του Συλλόγου κ.κ. Φύκατα Γιώργο και Φύκατα Πέτρο και του Διοικητικού Συμβουλίου και στόχος είναι η αλληλοϋποστήριξη και οι συνδυασμένες δράσεις με σκοπό την προβολή του έργου και της προσφοράς του Κέντρου Μέριμνας.

Μετά την ευλογία της πίτας που έγινε από τους εκπροσώπους του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη, πατέρες Νεκτάριο Χατζίδη και Νεκτάριο Καλαϊτζίδη, χαιρετισμό απηύθυνε ο Γραμματέας του Φιλίππου κ. Παναγιώτης Σαράφης.

Ο κ. Σαράφης αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης, τόνισε την ιδιαιτερότητα της ανάπτυξης της σχέσης βοήθειας του Φιλίππου προς το Κέντρο Μέριμνας. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θεωρούμε πως το Κέντρο Μέριμνας είναι ένα πολύ σημαντικό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας όπως είναι και ο Φίλιππος για την πόλη μας. Θέλουμε να είμαστε συνοδοιπόροι σε κάθε δραστηριότητα του Κέντρου και θέλουμε το ΚΕΜΑΕΔ να είναι παρόν σε κάθε δική μας δραστηριότητα.»

Ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης στον χαιρετισμό του, ευχήθηκε πάντα επιτυχίες στο τμήμα χάντμπολ του Φιλίππου και δήλωσε τη συμπαράσταση στο Κέντρο Μέριμνας.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες κ. Δαμιανίδου Μελίνα η οποία τόνισε την ιδιαίτερη ανάγκη της λειτουργίας του Κέντρου η οποία οφείλεται στον εθελοντισμό και την αγάπη προς τα παιδιά.

Για το έτος 2017, η τύχη φάνηκε να είναι με το μέρος του ΚΕΜΑΕΔ καθώς το τυχερό φλουρί έπεσε στο δικό του κομμάτι..


No comments