Άνετη νίκη του Φίλιππου επί του Φοίβου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Άνετη νίκη του Φίλιππου επί του Φοίβου

Άνετη νίκη επί του Φοίβου με 25-13 σημείωσε στην Βέροια ο Φίλιππος. Μετά από ένα αμφίρροπο πρώτο μέρος, οι Βεροιώτες ανέβασαν την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο, ξέφυγαν στο σκορ και έφτασαν άνετα στην επικράτηση.

Στο πρώτο μέρος ο ρυθμός ήταν αργός και το σκορ παρέμεινε πολύ χαμηλά. Ο Φίλιππος είχε τον έλεγχο, έκλεισε τους διαδρόμους προς το τέρμα του Μπουκοβίνα, ο οποίος ήταν σε καλή ημέρα, αλλά επιθετικά δεν βρήκε ρυθμό και δεν μπόρεσε να ξεφύγει στο σκορ. Οι Βεροιώτες κράτησαν στο πρώτο δεκάλεπτο χωρίς γκολ τον Φοίβο αλλά επιθετικά δεν ήταν καλοί και δεν σημείωσαν περισσότερα από τρία τέρματα. Ο Φοίβος αντέδρασε και ισοφάρισε σε 4-4 στο 17’ . Ο Φίλιππος πήρε πάλι τον προβάδισμα αλλά δεν κατάφερε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου να ξεφύγει στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι έκαναν τα πράγματα πιο εύκολα. Συνέχισαν την καλή άμυνα,
σημείωσαν γκολ στις αντεπιθέσεις και ξέφυγαν στο σκορ. Συγκεκριμένα προηγήθηκαν με 10-7 στο 34’ και στην συνέχεια με ένα επιθετικό ξέσπασμα ανέβασαν το σκορ στο 17-9 στο 46'. Εκεί ουσιαστικά τελείωσαν όλα. Στο τελευταίο μέρος του αγώνα, η διαφορά ξεπέρασε και τα δέκα γκολ (22-10 στο 52') και ο τεχνικός του Φιλίππου έριξε στο ματς τους τέσσερις νεαρούς του πάγκου.

Φίλιππος Βέροιας – Φοίβος Συκεών 25-13
Τα πεντάλεπτα: 1-0, 3-0, 4-3, 7-5, 7-6, 8-6 (ημ.), 10-8, 12-9, 16-9, 20-10, 23-11, 25-13

Φίλιππος Βέροιας (Σεϊρεκίδης): Ζλατάνος, Μιχαηλίδης 4, Δομπρής 4, Δημοσθένους, Κόντης 1, Ψωμιάδης, Χαραλαμπίδης 1, Τριανταφυλλίδης Αν., Μπουκοβίνας, Κύρτσιος 1, Vrazalica 4, Αποστολίδης, Μπαλτατζής 1, Τριανταφυλλίδης Δ., Παπαδόπουλος 7, Zulfic 2.

Φοίβος Συκεών (Πελεκίδης): Πίτσιος 3, Βότσης, Μπαλαμος 3, Αλμπανίδης, Παπαδόπουλος, Popovic, Ναουμίδης, Ντουλματζης 1, Τσιντίδης, Machou 2, Κοπαΐδης, Λιάπης, Πατσιας, Μαυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Τσαμεσίδης 4.


Πηγή pliroforiodotis.gr

No comments