Φαβορί ο Φίλιππος στον προημιτελικό με τον Πρωτέα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φαβορί ο Φίλιππος στον προημιτελικό με τον Πρωτέα

Οι κάτοχοι του τίτλου είναι φαβορί στον 3ο προημιτελικό

Στο ΔΑΚ Άρτας στις 18:00, θα διεξαχθεί ο 3ος χρονικά προημιτελικός ανάμεσα στον Πρωτέα και τον Φίλιππο Βέροιας. Τις δύο ομάδες χωρίζει μία κατηγορία και αυτό από μόνο του είναι ικανό να χρίσει φαβορί τους Βεροιώτες, που είναι και κάτοχοι του τίτλου.
Υψηλό κίνητρο φυσικά έχει και η ομάδα του Πρωτέα, αφού η συμμετοχή σε ένα Φάιναλ Φορ θα είναι ιστορική επιτυχία που δεν θα έχει προηγούμενο. Πάντως ο Φίλιππος θα έχει δύο σοβαρές απουσίες, αφού θα λείψουν τόσο ο τραυματίας Κωστακίδης, όσο και ο τιμωρημένος Δομπρής που στα τελευταία ματς είναι από τους κορυφαίους της ομάδας.

Ο προπονητής του Πρωτέα Γιάννης Αρβανίτης είπε: «Είναι σαφές πως τον πρώτο λόγο τον έχει ο
Φίλιππος. Εμείς θα εξαντλήσουμε όσα περιθώρια μας δώσει το παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι δεν μας έχει πάει καλά η χρονιά, προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματα μας. Πιστεύω ότι θα πρέπει προσπαθήσει αρκετά ο Φίλιππος για να κερδίσει. Αν θέλουμε να έχουν ελπίδες πρόκρισης, κύρια πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα μας, δεχόμαστε πολλά γκολ. Έχουμε δουλέψουμε πάνω σε αυτό και πιστεύω η εικόνα μας αύριο θα είναι καλή».

Ο προπονητής του Φιλίππου Στέλιος Σεϊρεκίδης σχολίασε: «Σίγουρα έχουμε κάποια μικροπροβλήματα. Θα δώσουμε την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεται. Θεωρητικά εύκολα ματς δεν υπάρχουν. Εμείς προετοιμαζόμαστε να δώσουμε 100% και να πάρουμε την πρόκριση.
Οπωσδήποτε το Κύπελλο είναι ένας στόχος και μας ενδιαφέρει πολύ».

ΔΑΚ Άρτας 18:00, Πρωτέας Άρτας- Φίλιππος Βέροιας (Πατιός- Τσιάνας, Βέργος)

No comments