Τελευταία νέα

Κλήσεις γυναικών Κ19 για τα προκριματικά του Euro. Δηλώσεις Δανήλου, Ταρινίδη

Για την προετοιμασία και τα προκριματικά του EURO στη Λήμνο- Δηλώσεις Ταρινίδη, Δανήλου

Την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 θα ξεκινήσει στη Λήμνο η προετοιμασία της Εθνικής Νεανίδων (Κ19) για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017 με αντιπάλους Τουρκία και Νορβηγία, το διάστημα 17-19 Μαρτίου 2017.

Οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές Αλέξανδρος Ταρινίδης και Μενέλαος Δανήλος κάλεσαν 17 αθλήτριες, οι οποίες είναι:
Ζηνωνίδου, Διακογιάννη, Αργυροπούλου, Μακρή, Μανιά (ΟΦΝ Ιωνίας), Καραβέλη, Σεβδίλη, Λούρη, Αμανατίδου (HONDA Πανόραμα), Στεφανίδου, Καλμουκίδου, Θεοδοσοπούλου (Φίλιππος Βέροιας), Τροχίδου, Μαυροπούλου, Ανδρίτσου (Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών), Σελεμίδου, Παναγιωτίδου
(ΠΑΟΚ).

O Ομοσπονδιακός προπονητής Αλέξανδρος Ταρινίδης σχολίασε: «Το θετικό είναι θα γίνει ο όμιλος στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Λήμνο, οπότε θα έχουμε την στήριξη και συμπαράσταση των ανθρώπων του νησιού. Ξέραμε από την αρχή ότι έχουμε δύσκολη αποστολή. Θα αντιμετωπίσουμε την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Νορβηγία, ενώ η Τουρκία είναι ερωτηματικό. Θα διεκδικήσουμε όποιες πιθανότητες μας αναλογούν. Έχουμε κάποιες απώλειες, λόγω των εξετάσεων της Γ’ Λυκείου, ωστόσο οι αθλήτριες που επιλέξαμε είναι οι καλύτερες στην ηλικία τους με παραστάσεις στην Α1 Γυναικών».

Από την πλευρά του ο έτερος Ομοσπονδιακός τεχνικός Μενέλαος Δανήλος δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που θα ξαναβρεθούμε στη Λήμνο, σε ένα μέρος φιλόξενο για το ελληνικό χάντμπολ. Η εμπειρία μας εκεί πριν δύο χρόνια ήταν εξαιρετική και πιστεύω θα αντιμετωπίσουμε ακόμα μεγαλύτερη υποστήριξη από τους κατοίκους του νησιού. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, στόχος μας είναι αρχικά η νίκη επί της Τουρκίας -η οποία είναι μια ομάδα του δικού μας επιπέδου- ώστε να μπορέσουμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας την Κυριακή κόντρα στην υπερδύναμη και παγκόσμια πρωταθλήτρια Νορβηγία».

Το πρόγραμμα του 7ου ομίλου
Κλειστό γυμναστήριο Μύρινας Λήμνου «Νίκος Σαμαράς»
Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017, ώρα 18:00 Τουρκία- Νορβηγία
Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, ώρα 18:30 Ελλάδα- Τουρκία
Κυριακή 19 Μαρτίου 2017, ώρα 17:30 Νορβηγία- Ελλάδα

No comments