Στη Λήμνο οι γυναίκες Κ19. Ανδρίτσου και Μανιά μιλούν για τους αγώνες - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στη Λήμνο οι γυναίκες Κ19. Ανδρίτσου και Μανιά μιλούν για τους αγώνες

Ολυμπία Ανδρίτσου και Κατερίνα Μανιά μιλούν για την προετοιμασία της Εθνικής Νεανίδων στη Λήμνο και τα παιχνίδια με Τουρκία, Νορβηγία

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Νεανίδων Κ19 για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, τα οποία θα διεξαχθούν στο Κλειστό Μύρινας Λήμνου «Νίκος Σαμαράς» το διάστημα 17-19 Μαρτίου με αντιπάλους Τουρκία και Νορβηγία.

Η αρχηγός της Εθνικής Ολυμπία Ανδρίτσου δήλωσε: «Η φιλοξενία είναι πολύ καλή, το κλίμα είναι πολύ ζεστό στην ομάδα. Η προετοιμασία πάει καλά, είναι κουραστική, αλλά όλες έχουμε διάθεση και
προσμονή για τους αγώνες το Σαββατοκύριακο. Θα παίξουμε για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Για την Τουρκία δεν ξέρουμε πολλά πράγματα, αλλά η Νορβηγία είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου, γρήγορη και ισχυρή. Θέλουμε να απευθύνουμε κάλεσμα στους φιλάθλους της Λήμνου ενόψει των αναμετρήσεων μας. Είμαι σίγουρη ότι θα μας στηρίξουν και θα μας δώσουν δύναμη».

Από την πλευρά της η δεξιά ίντερ της Εθνικής Κατερίνα Μανιά είπε: «Οι κάτοικοι της Λήμνου είναι φιλόξενοι και μας στηρίζουν. Όλα κυλούν πολύ καλά. Όλες οι αθλήτριες δίνουμε το 100% στις προπονήσεις. Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο, ο όμιλος είναι πολύ απαιτητικός. Θα αντιμετωπίσουμε την Νορβηγία που είναι φαβορί για την πρόκριση και την Τουρκία που έχουμε βάλει ως στόχο να την νικήσουμε».

No comments