Παμβυρώνεια 2017 με χάντμπολ για πρώτη φορά - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παμβυρώνεια 2017 με χάντμπολ για πρώτη φορά

To διάστημα 14 Μαρτίου- 11 Μαΐου με την παρουσία για πρώτη φορά του χάντμπολ

Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Βύρωνα σε συνεργασία με το Γραφείο Φυσικής Αγωγής και τη σχολή ΣΕΦΑΑ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τους Σχολικούς Αθλητικούς Αγώνες «Παμβυρώνεια 2017» οι οποίοι ξεκίνησαν στις 14 Μαρτίου και θα τελειώσουν στις 11 Μαΐου. Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ισόρροπη ψυχοσωματική ανάπτυξη των παιδιών και η ανάδειξη των φυσικών ικανοτήτων και κινητικών δεξιοτήτων τους.

Μέσα σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του
Δήμου μας, συνολικά 700 παιδιά θα αγωνιστούν σε ομαδικά και ατομικά αθλήματα, με τη μαθητική αθλητική τους ταυτότητα για εννέα αγωνιστικές μέρες.Στο πλαίσιο εμπλουτισμού του αγωνιστικού προγράμματος φέτος εντάξαμε και το άθλημα της Χειροσφαίρισης. Η ανταπόκριση ήταν ιδιαιτέρως ικανοποιητική καθώς δήλωσαν συμμετοχή δέκα σχολεία (5 ομάδες κοριτσιών και 5 ομάδες αγοριών).


Οι αγώνες Χειροσφαίρισης έγιναν σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος (Ο.Χ.Ε.) η οποία συνέβαλε στην άρτια διεξαγωγή τους.

Έμπειρα στελέχη όπως ο κ. Βαρελτζής Γιάννης, Κότσιρας Κώστας, Τζιάκουρη Χριστίνα, καθώς και η ταμίας της Ο.Χ.Ε. Μπακουλοπούλου Κυριακή, η οποία παρευρέθη και τίμησε με την παρουσία της τους αγώνες, μετέτρεψαν τη διοργάνωση σε γιορτή του Χάντμπολ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά – τα 2/3 των μαθητών που συμμετείχαν δεν είχαν πιάσει ποτέ στα χέρια τους μπάλα του Χάντμπολ – έμειναν απόλυτα ευχαριστημένα καθώς μέσα από μια επιτυχημένη διοργάνωση γνώρισαν από κοντά ένα ακόμη ενδιαφέρον άθλημα.

Το Τμήμα Αθλητισμού ευχαριστεί θερμά την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος για τη συμμετοχή της στα «Παμβυρώνεια 2017», προσβλέποντας και σε ακόμη περισσότερες μελλοντικές συνεργασίες.

Δελτίο Τύπου Δήμου Βύρωνα (Τμήμα Αθλητισμού)

No comments