Α2 ανδρών: Πολύτιμος βαθμός για τους Κύκλωπες μέσα στο Κιλκίς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Α2 ανδρών: Πολύτιμος βαθμός για τους Κύκλωπες μέσα στο Κιλκίς

Έναν υπερπολύτιμο βαθμό κατάφεραν να πάρουν οι Κύκλωπες κόντρα στον ΓΑΣ Κιλκίς εκτός έδρας και έτσι αύξησαν σημαντικά τις ελπίδες τους για παραμονή.

Το τελικό 35-35, σε συνδυασμό με την ήττα των άμεσων αντιπάλων των Κυκλώπων στην μάχη σωτηρίας (ήττα για τον ΑΟ Ιωαννίνων 18-35 απ’ την ΧΑΝΘ), φέρνει την ομάδα της Αλεξανδρούπολης σε πολύ καλύτερη θέση απ’ αυτή που βρισκόταν καθώς πλέον πιάνει τους 7 βαθμούς.

Οι Κύκλωπες ήταν σαφώς βελτιωμένοι με τα πρόσφατα παιχνίδια και έδειξαν πως θέλουν πολύ να
επιτύχουν τον δύσκολο (λόγω απειρίας και επιπέδου κατηγορίας)  στόχο της παραμονής. Μάλιστα στο ημίχρονο είχαν ένα ελαφρύ πλεονέκτημα 16-18, αλλά απώλεσαν στο τέλος την βραχεία κεφαλή που είχαν σε αρκετά διαστήματα.

Ακόμα και η ισοπαλία όμως είναι πολύ πολύτιμη και ιδού γιατί:

Τους ίδιους βαθμούς θα  φτάσει και ο ΑΟ Ιωαννίνων την επόμενη αγωνιστική και προτελευταία, καθώς έχει τον αγώνα με τον Δία Πολίχνης απ’ όπου θα πάρει 2 βαθούς άνευ αγώνος. Την ίδια αγωνιστική που ο ΑΟ Ιωαννίνων θα φτάνει τους 7β  (01/04) οι Κύκλωπες θα φιλοξενήσουν τον Ζαφειράκη Νάουσας και με νίκη παίρνουν μαξιλαράκι 2 βαθμών απ’τον αντίπαλό τους στην μάχη παραμονής καθώς σε ένα τέτοιο σενάριο θα πιάσουν τους 9.

Η διαφορά λοιπόν είναι πως οι Κύκλωπες πλέον παραμένουν στην κατηγορία και με ισοπαλία στο τελευταίο παιχνίδι, (όπου θα δώσουν την μεγαλύτερη μάχη) με τον συνδιεκδικητή της παραμονής τον ΑΟ Ιωαννίνων στα Γιάννενα, ακόμα και αν χάσουν απ’ τον Ζαφειράκη, ενώ αν τον κερδίσουν μένουν και με ήττα με ένα γκολ, καθώς είχαν κερδίσει 31-29 στην Αλεξανδρούπολη τον ΑΟ Ιωαννίνων.

Οι επόμενες μέρες θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την ομάδα του Ηλία Τάρε, ο οποίος θα έχει περίπου δύο εβδομάδες να προετοιμάσει κατάλληλα τους αθλητές του για τους δύο τελευταίους τελικούς μέσα στον Απρίλη.

ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 35-35
Πεντάλεπτα: 1-1, 4-2, 6-5, 10-10, 13-11, 16-18 (ημιχ), 18-20, 21-23, 25-25, 29-26, 33-34, 35-35

ΓΑΣ Κιλκίς: Κοβλακάς, Κωλεσιώτης, Ευαγγελόπουλος, Ράσλκιας 1, Φαχουρίδης 5, Μαυρόπουλος 5 Α., Δεληγιάννης 7, Καραβασίλης 4, Μαυρόπουλος Χ., Μαβασίδης, Τσιβιντέλης 1, Φυτανίδης 7, Θωμαϊδης.

ΑΣ Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης (Τάρες): Επιτρόπου, Ξηρόπουλος, Πιστόλας 7, Καρβουνίδης 3, Χαραλαμπίδης 5, Τζίνεβης 6, Κωστόπουλος Ι., Καραβασίλης, Ιβόσεβιτς, Γλήνιας, Θεοδώρου, Μπασδάνης, Βουγιάνοβιτς 10.

Πηγή http://sportsaddict.gr

No comments