Θέλει το έξι στα έξι η ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Θέλει το έξι στα έξι η ΑΕΚ

Ο «Δικέφαλος» έχει μια τελευταία ευκαιρία να φορτσάρει στα έξι παιχνίδια που απομένουν, καταφέρνοντας να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενόψει των πλέι οφ.

Οι αθλητές της ΑΕΚ από χθες έχουν επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς ενόψει του αγώνα με την ΑΕΣΧ Πυλαίας, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με την ομάδα να βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και πάντα μέσα στον στόχο της.

Γι’ αυτό στο «καυτό» δίμηνο που απομένει για το τέλος του πρωταθλήματος, οι μάγκες καλούνται να φορτσάρουν ώστε να τα δώσουν όλα στα εναπομείναντα έξι παιχνίδια του πρωταθλήματος, στα οποία τα δυο απ’ τα έξι είναι ντέρμπι με τον Δούκα και τον ΠΑΟΚ.

Όλοι μέσα στην ομάδα γνωρίζουν πολύ καλά, ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουν το
καλύτερο δυνατό και να πετύχουν το έξι στα έξι, ώστε να πλασαριστούν καλύτερα στην διαδικασία των πλέι οφ, αλλά το κυριότερο να πάνε με καλή ψυχολογία στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Ο Κώστας Τούτσης θέλει να δει την καλύτερη δυνατή εικόνα απ’ τους παίκτες του και γι’ αυτό άλλωστε θα δουλεύει καθημερινά σε φουλ ρυθμούς απ’ εδώ και πέρα στις προπονήσεις, γιατί ξέρει ότι πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για χαμένους βαθμούς.

Μάλιστα, ακόμα ένα θετικό που θα έχει η ΑΕΚ στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, είναι η «μετακόμιση» στην έδρα της στο «Γ. Κασιμάτης», για τους επίσημους αγώνες, αρχής γενομένης στο παιχνίδι με τον Φοίβο Συκεών.

Πηγή: aek1924.gr

No comments