Το παιχνίδι της αγωνιστικής: Ισόπαλοι ΙΕΚ Ξυνή και Διομήδης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το παιχνίδι της αγωνιστικής: Ισόπαλοι ΙΕΚ Ξυνή και Διομήδης

Ισοπαλία στην Νέα Ιωνία με πρωταγωνιστές Τσιλιμπάρη και Ράντοβιτς

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Handball Premier. IEK ΞΥΝΗ και Διομήδης Άργους αναδείχθηκαν ισόπαλοι 18-18 με τους τερματοφύλακες Κώστα Τσιλιμπάρη και Λούκα Ράντοβιτς να βρίσκονται σε πολύ καλή ημέρα, αποκρούοντας εκτός των άλλων τρία και δύο πέναλτι αντίστοιχα.

Το ματς κρίθηκε με το γκολ του Τρουμπέτας στο 59’ με το οποίο διαμορφώθηκε το 18-18. Στο τελευταίο λεπτό ο Αλβανός υπέπεσε σε επιθετικό, ενώ
ο Διομήδης κέρδισε φάουλ σε νεκρό χρόνο με τον Ιούλιο Αργυρού να σημαδεύει την συμβολή των δοκών.

Ο προπονητής του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας είπε: «Ξεκινήσαμε χωρίς Δάσκαλο, Κοτανίδη που θα λείψουν μεγάλο διάστημα και χωρίς τον Τουνγκελίδη που επίσης είναι τραυματίας. Μας προέκυψε μόλις στο 20’ και η αποβολή του Μισαηλίδη και όλα αυτά συνηγορούν ότι τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Αποδείξαμε στους εαυτούς μας ότι υπό τις χειρότερες συνθήκες μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Αυτό το αποτέλεσμα ήταν σαν νίκη ουσιαστικά. Φυσικά δεν έχουμε αυταπάτες, ξέρουμε ότι μπορούμε να χάσουμε από τον οποιονδήποτε, αλλά και να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε. Αυτή η εμφάνιση σήμερα μας έκανε περισσότερο ομάδα. Αν καταφέρουμε και μπούμε τετράδα θα είναι άθλος».

Ο τεχνικός του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Παναγιώτης Ιατρούδης τόνισε: «Και μόνο που βγήκαν 17 δίλεπτα δεν μπορούμε να μιλήσουμε για χάντμπολ. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, δεν μπορώ να κρίνω ένα τέτοιο ματς υπό αυτές τις συνθήκες».

Ο Γενικός Αρχηγός του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Χαράλαμπος Προδρομίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, έχουμε παράπονα από την διαιτησία. Έδωσαν πολλά δίλεπτα και αλλοίωσαν την εικόνα του ματς. Οι διαιτητές δεν άφησαν να αναδειχθεί ο καλύτερος του αγώνα».

ΙΕΚ ΞΥΝΗ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 18-18
Τα πεντάλεπτα: 1-1, 2-3, 3-4, 4-4, 8-6, 10-8 (ημχ.), 10-11, 11-13, 14-16, 16-16, 18-17, 18-18
ΙΕΚ ΞΥΝΗ (Παναγιώτης Ιατρούδης): Τσακνής, Κωστακίδης 3, Καραμπουρνιώτης, Λαδάκης, Αργυράκης, Γκέρτσος 2, Μελετάκος 2, Αλβανός, Παπαδιονυσίου 4, Παπακυπριανού 3, Λεωνίδας 1, Τσιλιμπάρης, Λιόλιος, Χάλαρης 2, Κεδέρης 1

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Κοτανίδης, Αϊβαλιώτης, Ταουσάνης, Γιόσμου 1, Κρεμαστιώτης 1, Αργυρού Χ. 6, Αργυρού Ι. 2, Μισαηλίδης 1, Παπαχρήστος, Τρουμπέτας 1, Χατζηκωνσταντίνου 6, Δάσκαλος, Ράντοβιτς, Τουνγκελίδης, Παπαντωνόπουλος, Μπακατσέλος.

Διαιτητές: Βήτας- Σκλαβενίτης,
Κόκκινη: 21:20 Μισαηλίδης (τρία δίλεπτα),
Δίλεπτα: 10-7, Πέναλτι: 0/2-5/8

No comments