Πετάει για Πορτογαλία ο Δουκας για τη διπλή μάχη με Σπόρτινγκ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πετάει για Πορτογαλία ο Δουκας για τη διπλή μάχη με Σπόρτινγκ

Ο ΑΣΕΔ βάζει στην άκρη τις εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις του και ετοιμάζεται για την απόλυτη υπέρβαση…

Η αποστολή των «μπλε» αναχωρεί νωρίς το πρωί της Παρασκευής 24/03 για την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας προκειμένου να αντιμετωπίσει την ισχυρή Σπόρτινγκ Λισαβόνας σε διπλή αναμέτρηση για τη φάση των Προημιτελικών του Challenge Cup.

Πρόκειται για τη συνέχεια της μεγάλης πρόκρισης του ΑΣΕΔ που πανηγύρισε κόντρα στην Τουρκική “Tasova Yibo” στην φάση των «16» την οποία νίκησε δύο φορές (28-32, 34-30) στα τέλη του προηγούμενου μήνα σημειώνοντας ίσως την κορυφαία διάκριση του τμήματος σε διεθνές
επίπεδο. Έτσι, η συμμετοχή της ομάδας του Γιώργου Κρανάκη στους «8» της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης συνιστά από μόνη της μια τεράστια επιτυχία και μοιάζει με γιορτή, έστω και αν χρονικά συμπίπτει λίγο μετά την ήττα από την ΑΕΚ (35-30).

Οι «μπλε» θα φτάσουν στη Λισαβόνα το μεσημέρι της Παρασκευής και θα προπονηθούν το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο κλειστό γυμναστήριο “Pavilhao do Ginasio Clube do Sul",  στο οποίο θα διεξαχθούν οι δύο επίσημες αναμετρήσεις κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, το Σάββατο 25/03 (στις 17:00 ώρα Ελλάδας) και την Κυριακή 26/03 την ίδια ώρα.

Σε αυτές, η Ελληνική ομάδα  θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν για μια ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης…

ΤΖΗΡΑΣ: " ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ"

Λίγες ώρες πριν την αναχώρηση της ομάδας, ο εξτρέμ του ΑΣΕΔ, Δημήτρης Τζηράς, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Το Σάββατο και την Κυριακή δίνουμε δύο Ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας τα οποία αποτελούν πρόκληση για εμάς. Είναι από αυτά που δεν έχεις την ευκαιρία να παίζεις κάθε μέρα και πιστεύω ότι τέτοιες αγωνιστικές παραστάσεις θα τις θυμόμαστε για μια ζωή.

Η ομάδα της Λισαβόνας έχει στο ρόστερ της παίκτες τους οποίους τους έχουμε θαυμάσει στο παρελθόν και είναι μεγάλη μας τιμή που θα βρεθούμε αντιμέτωποι με αθλητές που έχουν γράψει ιστορία στο Ευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο χάντμπολ.

Όπως λοιπόν γίνεται αντιληπτό, η Σπόρτινγκ είναι το φαβορί για την πρόκριση όμως και εμείς είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι από τα παιχνίδια όπου δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και όπως προανέφερα αποτελούν πρόκληση για όλους μας".

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φίλοι της ομάδας θα έχουν συνεχή ενημέρωση σχετικά με την διαμονή της στην Λισαβόνα και φυσικά την εξέλιξη των δύο αναμετρήσεων της μέσα από την επίσημη σελίδα του ΑΣΕΔ στο facebook

Πηγή Γραφείο τύπου ΑΣΕΔ


No comments