Το ΟΑΚΑ η ιδανικότερη λύση για την τελική φάση εφήβων και η Μίκρα για τις Νεάνιδες - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το ΟΑΚΑ η ιδανικότερη λύση για την τελική φάση εφήβων και η Μίκρα για τις Νεάνιδες

Όπως έγινε γνωστό, με εξι ομάδες θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων που έχει οριστεί στη Λιβαδειά από 18 εως 21 Απριλίου 2017. Οι ομάδες που απέμειναν ύστερα από την απόσυρση του Ζαφειράκη και ο Φοίβος Συκεών είναι οι Πανελλήνιος, ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕ.ΑΣ, ΓΑΣ Καματερού (ΕΣΧΑ), Πυλαία, ΧΑΝΘ (ΕΣΧΘ), Φίλιππος Βέροιας (ΕΣΧΚΜ)

Ο μικρότερος αριθμός συμμετοχών σε συνδυασμό με την αλλαγή του συστήματος (ενας προς όλους) αποτελεί νεα εξέλιξη, που σε συνδυασμό με τον αριθμό ομάδων από κάθε ΕΣΧ, καθιστά την
Λιβαδειά ακατάλληλη από οικονομικής άποψης αφού το βάρος που θα κληθούν να σηκώσουν οι ομάδες θα είναι υψηλό, ενω και η ΟΧΕ θα έχει κόστος με τις ημεραργίες/μετακινήσεις διαιτητών/κριτών/υπαλλήλων.

Πλεον ιδανικότερη λύση για τη διοργάνωση των αγοριών αποτελεί η Αθήνα και το ΟΑΚΑ, μόνο και μόνο επειδή οι περισσότερες ομάδες είναι της ΕΣΧΑ. Σε μια τέτοια περίπτωση οι 3 ομάδες που δεν θα έχουν το παραμικρό έξοδο (ΠΓΣ, ΙΕΚ ΞΥΝΗ, ΓΑΣΚ), θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να συνδράμουν ενα ποσοστό στα έξοδα των υπόλοιπων 3, με αποτέλεσμα να συμπιεστεί το κόστος για τους γονείς. Επίσης τα κόστη μετακίνησης και ημεραργιών των διαιτητών/κριτών/υπαλλήλων θα είναι μηδενικά για την ΟΧΕ. Με λίγα λόγια ΟΛΟΙ θα βγούν κερδισμένοι και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, οι έφηβοι αθλητές θα αγωνιστούν σε γεμάτο γήπεδο κάτι που είναι μια επιβράβευση γι αυτούς τους μικρούς ήρωες που προετοιμάζονται ταυτόχρονα και για τις Πανελλήνιες εξετάσεις !!!.

Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τα κορίτσια που οι ομάδες που έχουν προκριθεί είναι οι Ν.Ιωνια, Αρίων Πτολεμαίδας, Πυλαία ή Κύκλωπες, Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών, Πανόραμα, Φίλιππος Βέροιας. Η λύση της Άρτας φαντάζει επίσης παράταιρη και ακριβή. Σε περίπτωση πρόκρισης της Πυλαίας η λύση της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη, θα αποτελούσε πιθανόν την καλύτερη περίπτωση.

Αυτά για όσους επιθυμούν προτάσεις...

Στάθης Παπαχαρτοφύλης

ΥΓ Κι επειδή υπάρχει ΚΑΕ (Κωδικός Αριθμός Εξόδων) στον προυπολογισμό της ΓΓΑ για δράσεις Be Active, ας ζητήσουμε βοήθεια, όπως όταν από τον συγκεκριμένο κωδικό χρηματοδοτήθηκε με 480 ευρώ η μετάδοση της κλήρωσης των πρωταθλήματων ή όταν δόθηκαν 6.000 ευρώ στον χορηγό ιματισμού της ΟΧΕ από τον προυπολογισμό του Σταδίου, για την εκδήλωση Be Active του ΟΑΚΑ

No comments