Εύκολο πέρασμα από το Σεριφάτο για ΠΑΟΚ - Δηλώσεις πρωταγωνιστών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εύκολο πέρασμα από το Σεριφάτο για ΠΑΟΚ - Δηλώσεις πρωταγωνιστών

Νίκη με κεκτημένη ταχύτητα για τον «δικέφαλο» του Βορρά

Εύκολο μεσημέρι είχε στο Αίγιο ο ΠΑΟΚ που με ανεβασμένη ψυχολογία από την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου, επικράτησε 23-37 του Σεριφάτου. Σανίκης με 7 γκολ και Κοκώνης με 6, ήταν πρώτοι σκόρερ των νικητών.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» από την αρχή του παιχνιδιού πήρε το προβάδισμα στο σκορ, χωρίς μάλιστα να το χάνει σε κανένα σημείο του αγώνα. Παρ’ όλα αυτά οι «Σερίφηδες» προσπάθησαν, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο,  με την διαφορά όμως να κλείνει στο +6 για τον ΠΑΟΚ στο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με τον «Δικέφαλο» να παίρνει μία δίκαιη και
άνετη νίκη (23-37).

ΣΕΡΙΦΑΤΟ ΑΙΓΙΟΥ- ΠΑΟΚ 23-37
Τα πεντάλεπτα: 1-3, 4-7, 5-7, 6-10, 9-14, 12-18, 14-21, 15-23, 17-27, 18-29, 22-32, 23-37
ΣΕΡΙΦΑΤΟ: Νομικός 2, Φάμπατς 3, Μπαλωμένος 2, Τσεύλικος 6, Σαμαράς 3, Στούμπης , Μπαξεβάνης, Αλεξόπουλος, Μαγκαφουράκης, Κολοκυθάς, Γιούπης, Μπεκιάρης, Κμπιλασβίλι 7, Ζάτσε, Γκιώνης.
ΠΑΟΚ (Νίκος Γεωργιάδης): Ζάγκας, Αραμπατζής 3, Παλάσκας 6, Τσίλης 2, Νικολαίδης 5, Κοκώνης 6, Αποστόλου 1, Ορφανουδάκης, Πετρίδης 2, Σανίκης 7, Οικονόμου, Γρηγοριάδης 1, Λοίζος, Μαστρογιάννης 1, Κυπραίος 1, Βελεσίνοβιτς 2.
Διαιτητές: Καραπάνος- Αβράμης, Δίλεπτες: 4-4, πέναλτι: 4/5- 8/8.

Δηλώσεις
Γιώργος Παπανικολάου (Γενικός Αρχηγός Σεριφάτου): «Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων φάνηκε. Εμείς αντέξαμε μόνο για ένα ημίχρονο. Μετά δεν είχαμε την ενέργεια και το μυαλό για να μπορέσουμε να κοντράρουμε όσο το δυνατό περισσότερο την ομάδα του ΠΑΟΚ. Φυσικά είχαμε και εμείς τα προβλήματα μας και τους τραυματισμούς μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.»

Νίκος Γεωργιάδης (Προπονητής ΠΑΟΚ): «Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι μετά από μία κουραστική περίοδο και σωματικά και ψυχολογικά. Η ομάδα έχει αδειάσει συναισθηματικά και προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα να βρούμε τρόπους ώστε να ενεργοποιήσουμε όλους τους αθλητές, γιατί η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Νομίζω τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι. Η ποιότητα μας είναι μεγαλύτερη από την ομάδα του Σεριφάτο. Έχουμε πολύ πιο έμπειρους παίκτες και πιο πολύ ποιοτικούς και νομίζω ότι σήμερα έδειξαν στο γήπεδο, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση την ποιότητα τους. Όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε διότι περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα του Σεριφάτο κατάφερε πολύ νωρίς να πετύχει τους στόχους της και σίγουρα αυτό την έκανε επικίνδυνη για εμάς. Ξέραμε ότι σήμερα δεν θα είχαν άγχος, ότι θα είναι άνετοι, ενώ διαθέτει και παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα αν δεν είσαι σοβαρός. Έτσι λοιπόν, με μεγάλη προσπάθεια καταφέραμε και κερδίσαμε σχετικά άνετα».

Άγγελος Γιούπης (Αθλητής Σεριφάτου): «Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ και για το πρωτάθλημα και για το κύπελλο. Αγωνιστικά τώρα, νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο ανταπεξήλθαμε όσο μπορούσαμε απέναντι στον ΠΑΟΚ. Γίνανε κάποια λάθη στο πρώτο ημίχρονο, ενώ και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε χαλαροί και το πληρώσαμε. Πήρε τη διαφορά 10 τερμάτων ο ΠΑΟΚ και μετά είναι φυσιολογική εξέλιξη του ματς, γιατί σαν ομάδα έχει και μεγαλύτερο πάγκο. Εμείς δουλεύουμε συνέχεια κάποια πράγματα και δουλέψαμε κάποια πράγματα απέναντι στον ΠΑΟΚ αυτή την εβδομάδα, αλλά δεν τα βγάλαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε διάθεση να παίξουμε, αλλά τελικά κολλήσαμε. Έχουμε συνέχεια ακόμα, είμαστε νέα ομάδα, θέλουμε δουλειά και σίγουρα πιστεύω πως θα πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η παραμονή.»

Κώστας Γρηγοριάδης (Περιφερειακός ΠΑΟΚ): «Καταρχήν, ευχαριστούμε πολύ την ομάδα του Αιγίου για την φιλοξενία. Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ιδιαίτερες συνθήκες σήμερα στο Αίγιο. Το γήπεδο είναι αλήθεια πως είναι διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει. Είχαμε να διαχειριστούμε και μία μεγάλη ήττα, που πολλές φορές δεν λειτουργεί και πολύ καλά στην ομάδα. Μπορώ να πω πως ανταπεξήλθαμε στις προσδοκίες μας και καταφέραμε να πάρουμε μία άνετη νίκη. »
Σε ερώτηση για τον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΟΚ που έδωσε το παρών:
«Ομολογώ ως καινούργιος στην ομάδα, πως δεν περίμενα την υποστήριξη του κόσμου. Παρ’ όλα αυτά μας έκαναν να νιώσουμε σαν το σπίτι μας αι τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό. Όμως και η ομάδα του Αιγίου είχε την υποστήριξη του κόσμου της και είναι καλό να στα γήπεδα της επαρχίας, να βλέπουμε τον κόσμο να ανταποκρίνεται στο άθλημα μας. »

No comments