Δύσκολη έξοδος για τον Λεωνίδα στο Κερατσίνι - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δύσκολη έξοδος για τον Λεωνίδα στο Κερατσίνι

Δύσκολο παιχνίδι για τον Λεωνίδα σήμερα στις 17:00 στο Κερατσίνι απέναντι στον τοπικό Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του Λεωνίδα Δημήτρης Αθανασιάδης μιλώντας για το παιχνίδι δήλωσε: "Μεγάλο ματς, πάντα τα παιχνίδια μας με τον Ολυμπιακό Κερατσινίου εχουν ένταση πάθος και πραγματικά τα χαίρονται τόσο οι φίλαθλοι όσο και οι παίχτες. Όσον αφορά την ομάδα μου βρισκόμαστε μπροστά στην πόρτα της τετράδας και είμαστε αποφασισμένοι να την ανοίξουμε, τα προβληματάκια μας τα έχουμε λόγο κακού ρυθμού που εχουμε βγάλει σε καποια παιχνίδια μας στο δεύτερο γύρο δεν τα έχουμε δουλέψει και οπως θέλαμε λόγω κάποιων απουσιών, αλλά σε αυτά τα παιχνίδια όλες αυτές οι δικαιολογίες είναι
μέχρι ο διαιτητής να σφυρίξει την έναρξη. Εύχομαι να γίνει ενα μεγάλο παιχνίδι αντάξιο της φήμης των δύο ομάδων,ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο να δει θέαμα και κερδισμένος να βγεί το Χαντμπολ."

Από την πλευρά του ο αθλητής της ομάδας των Αγίων Αναργύρων Χάρης Οικονομίδης, τόνισε:
"Αναμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα με μια αξιομαχη και πάντα επικίνδυνη ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο κιόλας λεπτό για να φύγουμε με τους δυο βαθμούς της νίκης την οποία θέλουμε να συνοδευσουμε με μια καλή εμφάνιση που θα μας δώσει ψυχολογία για την συνέχεια. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και περιμένουμε και εκεί τον κόσμο μας."

No comments