ΕΣΧΑ Εφήβων: Το Καματερό την τρίτη θέση και το εισιτήριο για τα playoffs - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΕΣΧΑ Εφήβων: Το Καματερό την τρίτη θέση και το εισιτήριο για τα playoffs

Μεγάλη νίκη για τους εφήβους του KIPARISSIS ΓΑΣ Καματερού που επικράτησε του ΑΣΕ Δούκα με 25-23, στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι για την τρίτη θέση του πρωταθλήματος ΕΣΧΑ εφήβων, μια θέση που οδηγεί στα μπαράζ για τη συμμετοχή στο F8 εφήβων.

Ο Δούκας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι παίρνοντας από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ, φτάνοντας να προηγείται στο ημίχρονο με μια διαφορά 7 τερμάτων και το σκορ να διαμορφώνεται σε 6-13.

Αντίθετη ήταν η εικόνα στην επανάληψη με την
ομάδα του Παναγιώτη Μεσσήνη να ροκανίζει σιγά σιγά τη διαφορά και με πρωταγωνιστές τους Μπούτο και Τότο, κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 55' (21-20). Στα τελευταία πέντε λεπτά που απέμεναν για τη λήξη οι γηπεδούχοι κα΄ταφεραν τελικά να πάρουν τη σημαντική νίκη με 25-23 και να καταλάβουν την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Αττικής, που οδηγεί στα play offs για την πρόκριση στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων.

ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ - ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 25-23
Πεντάλεπτα: 0-3, 2-6, 2-7, 4-9 ,4-11, 6-13 ημ, 8-15, 12-16, 15-18, 18-20, 21-20, 25-23.

ΓΑΣ.ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ(Μεσσήνης-Μπελεχρης) Γκεργκινα, Σημισακακης,Θεοφιλατος,Τοτος 9, Βορυλας, Βάλβης, Φαλτσετας, Αργυριάδης Ευστράτιος 1, Βουλγαράκης, Αργυριάδης Αντώνιος 4, Φωκάς, Καραμασιωτης, Ακριβός, Σαραντόπουλος 1, Μπουτος 10.

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ: ( Στραβομυτης) Κολλυρης, Ζαφειράκης 2, Μπισδεκης 5, Παγιατης, Κωστόπουλος, Χουτοπουλος 5, Ντιντερεγγερ, Στραβομυτης 4, Βελαωρας 5, Καραργυρος, Κορακιδης, Ζώης 2, Σπηλιώτης, Σιμονετος
Διατητες : Σκλαβενίτης-Μερτινιαν
Διλεπτα 5-2.

Ο πρόεδρος του ΚIPARISSIS ΓΑΣ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ Λεωνίδας Ιωάννου δήλωσε: "Σήμερα τα παιδιά μας απέδειξαν πως έχουν ψυχή και ταλέντο μεγάλο καθώς ανέτρεψαν μεγάλη διαφορά. Απεδειξαν πως κάποιοι από αυτούς είναι αδικημένοι από τους ομοσπονδιακούς προπονητές, όπως είναι ο Μπούτος και ο Βορύλας,  καθώς δουλεύουν πολύ σκληρά στίς προπονήσεις, εχουν τρομερή βελτίωση και θα μπορούσαν να βοηθήσουν την Εθνική μας ομάδα. Συγχαρητηρια επίσης και στούς προπονητές Μεσσήνη και Μπελεχρή για την μεγάλη αλλαγή όλων των παιδιών, τόσο στο αγωνιστικό κομματι όσο και στην νοοτροπία τους. Συνεχίζουμε δυνατά καθως έχουμε ακόμα πολύ δρόμο. Κλεινοντας θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα του Δούκα για την αγωνιστικότητα της και στα τρία παιχνίδια μας."

No comments