Στην Αθήνα ο Βούγιοβιτς για το Duke Camp. Για πρώτη φορά το χάντμπολ στο Παναθηναϊκό Στάδιο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην Αθήνα ο Βούγιοβιτς για το Duke Camp. Για πρώτη φορά το χάντμπολ στο Παναθηναϊκό Στάδιο




Το μεγάλο ραντεβού με τον «μαέστρο» του παγκοσμίου χάντμπολ πλησιάζει. Σε λίγες ώρες οι αθλητές των ακαδημιών χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του αθλήματος, τον Βέσελιν Βούγιοβιτς.

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της Σλοβενίας που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γαλλίας αναμένεται να αφιχθεί στην Αθήνα την Κυριακή το απόγευμα και τη Δευτέρα θα βρεθεί προπονητικά δίπλα στα παιδιά προκειμένου να τους διδάξει τα μυστικά του αθλήματος ενώ παράλληλα οι αθλητές θα υποβληθούν σε ασκήσεις αξιολόγησης υπό το βλέμμα του γυμναστή Μάκη Παρασκευόπουλου.

ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Τη Μεγάλη Τρίτη, ο ΑΣΕ Δούκα θα βρεθεί στο Παναθηναϊκό στάδιο και οι μικροί αθλητές, υπό τις οδηγίες του Βέσελιν Βούγιοβιτς και του αρχιπροπονητή της ομάδας, Γιώργου Κρανάκη θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν χάντμπολ σε ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά μνημεία της Αθήνας. Μάλιστα θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος όπου θα παιχτεί χάντμπολ μέσα στο Καλλιμάρμαρο.

ΒΑΤΗΣ: “ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΓΙΟΒΙΤΣ ΣΤΟ DUKE HANDBALL CAMP”

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΣΕ Δούκα, Θεόφιλος Βάτης αναφερόμενος στην παρουσία του Βέσελιν Βούγιοβιτς στο Duke Handball Camp αλλά και στον αγώνα επίδειξης που θα δώσει για πρώτη φορά ομάδα χάντμπολ μέσα στο Παναθηναϊκό στάδιο, επεσήμανε: «Με μεγάλη μας χαρά θα καλοσωρίσουμε τις επόμενες ώρες έναν ζωντανό θρύλο του παγκοσμίου Χάντμπολ, στην οικογένεια του ΑΣΕ Δούκα. Είναι ιδιαίτερη τιμή για το Σύλλογό μας που μετά από εικοσι χρόνια επιστρέφει στην Ελλάδα ο Βέσελιν Βούγιοβιτς και θα είναι επίσημος προσκεκλημένος μας στο Duke Handball Camp. Πρόκειται για ένα τριήμερο όπου οι αθλητές μας θα έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν δίπλα στο μεγάλο δάσκαλο του παγκοσμίου χάντμπολ και να μυηθούν στα μυστικά του αθλήματος.

Παράλληλα, μαζί με τον Βούγιοβιτς θα μας δοθεί η ευκαιρία για πρώτη φορά να παίξουμε χάντμπολ μέσα στον Παναθηναϊκό στάδιο και θέλω να ευχαριστήσω θερμά τόσο εγώ όσο και το διοικητικό συμβούλιο τού ΑΣΕ Δούκα τον πρόεδρο της Ελληνική Ολυμπιακής επιτροπής, Σπύρο Καπράλο και τον γενικό γραμματέα, Μανώλη Κολυμπάδη για την ευκαιρία που δίνουν στο Σύλλογο μας και φυσικά στο Ελληνικό Χάντμπολ».

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ «ΜΑΕΣΤΡΟΥ»  

Ο πρόεδρος του ΑΣΕ Δούκα και το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας θέλοντας να ευχαριστήσουν τον Βέσελιν Βούγιοβιτς για την παρουσία του στο Duke HandBall Camp έχει προγραμματίσει για τη Μεγάλη Δευτέρα στις 19.30, στο θέατρο του πολιτιστικού κέντρου Δαΐς, μια τιμητική εκδήλωση, στη διαρκεία της οποία θα βραβεύσει τον «μαέστρο» για την προσφορά του στο παγκόσμιο χάντμπολ. 

Γραφείο τύπου ΑΣΕ Δούκα

No comments