Ζαραβίνας: "Μετά από 22 χρόνια στον Σύλλογο δεν θα προσπαθήσω να ξανασυστηθώ σε κανέναν" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ζαραβίνας: "Μετά από 22 χρόνια στον Σύλλογο δεν θα προσπαθήσω να ξανασυστηθώ σε κανέναν"

Σύμφωνα με δημοσίευμα του sport-fm.gr υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να χωρίσουν οι δρόμοι του Πανελληνίου και του Γιώργου Ζαραβίνα. Ο 41χρονος προπονητής μίλησε στην αθλητική ιστοσελίδα, για τις πληροφορίες που τον θέλουν να φεύγει από τον Πανελλήνιο και  επιβεβαίωσε ουσιαστικά την αναταραχή στο τμήμα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι σίγουρο για το μέλλον του:

«Το προηγούμενο διάστημα –όπως μου μεταφέρθηκε από μέλη του Δ.Σ. καταγγέλθηκε στον σύλλογο ότι εγώ προσωπικά συμμετείχα στην διάλυση του σωματείου Αναγέννηση Βύρωνα με απώτερο σκοπό την μη συμμετοχή του στην Handball Premier και την υφαρπαγή αθλητών προς όφελος του Πανελληνίου. Πράγμα που
μου προκάλεσε έκπληξη καθώς τα τελευταία 7-8 χρόνια τα δύο σωματεία διατηρούν άριστες σχέσεις με αμοιβαίες μετακινήσεις αθλητών.

Εκτός των άλλων επιχειρήθηκε μία προσπάθεια απαξίωσης όλων των αποτελεσμάτων και της πορείας της ομάδας, προκειμένου να πείσουν οι ίδιοι οι καταγγέλοντες για την επόμενη ημέρα (για αυτό και μόνο -αν χρειαστεί- θα δημοσιοποιηθούν στο μέλλον διάφορα στοιχειά που αφορούν το μπάτζετ και τις ακαδημίες). Συστήθηκε μία επιτροπή, στην οποία κλήθηκα να δώσω διευκρινίσεις και το θέμα μαζί με το μέλλον του τμήματος, χειρίζεται το Δ.Σ. του συλλόγου. Ο Πανελλήνιος ΓΣ αξιολογεί και πιστεύω θα κάνει το καλύτερο για όλα τα τμήματα. Μετά από 22 χρόνια στον Σύλλογο δεν θα προσπαθήσω να ξανασυστηθώ σε κανέναν. Γνωρίζουν καλύτερα οι συνάδελφοι προπονητές, παλιοί συναθλητές, γονείς, οι αθλητές, ο ίδιος ο αείμνηστος ο Κώστας Παπαναστασίου. Μοναδικός μου στόχος είναι η διαχρονική διατήρηση του τμήματος στην Handball Premier και η ανάδειξη νέων αθλητών».

Σύμφωνα πάντα με το δημοσιέυμα του sport-fm.gr υπάρχει η φημολογία ότι η διοίκηση του Πανελληνίου έκανε ραντεβού με τους Μπάμπη Οικονόμου και Σπύρο Μπαλωμένο, οι οποίοι παρουσιάζονται από κάποιους ως οι επικρατέστεροι να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας σε περίπτωση αποχώρησης του Ζαραβίνα. 

No comments