Κίνδυνος τιμωρίας έδρας για τον Φαίακα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κίνδυνος τιμωρίας έδρας για τον Φαίακα


Ένταση υπήρξε προς το τέλος του αγώνα μεταξύ του Φαίακα και της Δράμας 86' κάτι που αποτυπώθηκε στις παρατηρήσεις των διαιτητών στο Φ.Α. Τελικά τα πνεύματα κατευνάστηκαν με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου της φιλοξενούμενης ομάδας οι διαιτητές Κατσίκης-Μιχαηλίδης μετά την λήξη του αγώνα έγραψαν στο Φ.Α.:


Στο 59΄46΄΄ του αγώνα αποβλήθηκε ο συνοδός της Α΄ ομάδας ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΚΩΝ.(Α.Μ. 3212) γιατί πήγε στον πάγκο της Β΄ ομάδας και προσπάθησε να χτυπήσει με ΄΄ κουτουλιά΄΄ τον Β΄ προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας ΤΟΓΑΝΙΔΗ ΘΕΟΔΩΡΟ (Α.Μ. 136)


Στο 59΄46΄΄ του αγώνα αποβλήθηκε ο αθλητής της φιλοξενούμενης ομάδας Κοτσαμαρίκογλου Γιάννης αρ. δελτίου 49825 αρ. φανέλας 18 για επικίνδυνο παιχνίδι, παράβαση 8.10.δ. και δόθηκε πέναλτυ για την γηπεδούχο ομάδα. Το δελτίο δεν κρατήθηκε.


Μετά το τέλος του αγώνα φίλαθλοι των γηπεδούχων επιτέθηκαν και χτύπησαν με γροθιές στο κεφάλι τον παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας που μπήκε να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του. Με την παρέμβαση ανθρώπων της γηπεδούχου ομάδας απομακρύνθηκαν και αποχώρησε η ομάδα της Δράμας στα αποδυτήρια χωρίς να συμβεί κάτι άλλο. Ακολουθεί Έκθεση.

No comments